Kindla peale minek on tema mahla ärajoomine külmikust. Proua püüab küll kavalust välja näidata ja valib järjest rõvedamaid mehusid, aga see ei takista pakiga üks null tegemast. Korralik hädakisa ja tubli peapesu sinu suunas on garanteeritud, kui naine avastab külmikust järjekordse tühjaks kallutatud kvaliteetmahla pakikese. Samal ajal — kui soovid siiski suhte jätkumist, pakun lahendusena poest korraga viie liitri joodavaga lahkumist. Viis liitrit ökos riidekotis kõlkumas ja viiendal korrusel elamine on muidugi omaette katsumus. Kodurahu nimel peab üks mees selle ette võtma ja köögi piisava mahlavaruga täitma.

Järgmine meeleolukas soovitus tüli kakkumiseks: kalluta alla iga päev vähemalt üks purk õlut ja mine musi norima! Tutvuse alguse ajal kuuled null etteheidet sel teemal, aga kooselu teisel aastal lisa sellele nullile ette üks ja järele veel kuus nulli. Omast käest ära proovitud ja toimib nagu kellavärk! Veel parem on mitte piirduda ühe õllega, vaid ikka krabada neid terve kuuspakk ning hakata lällama teemal, kuidas naine sind ikka hinnata ei oska. Rumal naine, jah — ei oska hinnata kuuspakki alla loputanud pehme keelega ja lehkavat tõupulli köögiakna peal. Sellest köögiaknast ma pikemalt rääkida ei taha. Mõned haledad kõned eelmisetele elukaaslasetele ja käest lastud naistele sai seal kõõludes tehtud. Kui aga suhet hoida tahad, pead tagasi hoidma ka iseennast. Muidugi on mõnus õhtul teleka ees kossutada ja purk purgi haaval lahti krõpsutada. Ühel hetkel kossutad ja krõpsutad seal üksi, sest naine on sinust selle ajaga „lahku kasvanud“.

Kolmas hea nõuanne naisele peavalu tekitamiseks. Ütle, et sul on juba palav ja keera korteris küte korralikult maha, lisaboonusena ava tuulutamiseks iga paari tunni tagant aknaid. Seda ikka talvisel ajal ka. Garanteeritud on hädas ja lõdisev naisuke, kes mõne aja pärast nii hädine ei olegi, vaid üsna artikuleeritud kõva kõnega teeb selgeks, kuidas siin majas asjad peavad käima. Hiljem saad psühholoogia ajakirjast lugeda, kuidas tegelesid varjatud alavääristamisega ja ei arvestanud naise külmakartlikusega ja seadsid oma palavustunde hoolimatu seana esikohale. Kui suhtes edasi püsida on soov, siis kaku end nii paljaks kui võimalik ja keera veel kütet juurde. Rulood võiksid alla lasta, kuna naabrid ei pruugi sinu kehavormidest ja anatoomiast vaimustunud olla. Naine on igal juhul rahul ja võtab diivanil mõnuledes ainult ühe fliisi veel lisaks. Eriti hea vedamise korral võid sohva teises nurgas konutades tema varbaid masseerida, mis tööjalanõude ebamugava kuju tõttu on valulikuks läinud. Õhtune idüll missugune!

Lõpetuseks, soovin meestele külma närvi ja žonglööri osavust oma naise soovide ja mõtete lugemisel. Ega naise väljaöeldud sõnu saa kunagi lõpuni tõe pähe võtta — maadam soovib ikka, et mees lisaks röntgenkiirte abil tema ajust salasoovid lahti kodeeriks!