Tänaseks on Studiot T-l kaks kauplust. Pärnu mnt 25 asuvas kaupluses, mis mõeldud meestele, pakume kaubamärke nagu Armani Collezioni, Paul Smith, Ralph Lauren, Moncler, Jacob Cohen jpm. Vanalinnas Lai 36 asuvas StudioT kaupluses on saadaval suur valik kaubamärke naistele, näiteks Armani Jeans, Ralph Lauren, Paul Smith, Moncler, Moschino, M Missoni jpm.

Studiot T personaalne teenindamine ja klientide moealane nõustamine on meile prioriteet, mis on teinud meie kauplustest moehuviliste lemmiku.

Sel hooajal on peamised moesuunad mereteema, neoonvärvid, seksikad kuuekümnendad ja põnevad mustrid. Vaata stiilinäiteid ja tule tutvuma!

Missoni M suvekollektsioon on värviline ja julge, tõlgendades 80ndate maskuliinset joont ja ühendades seda Missoni traditsiooniliste mustritega. Lisaks on ideid andnud 40ndate Hawaii, pikad soojad suvepäevad ja troopilised lilled.

Roberto Cavalli sai uue Just Cavalli kollektsiooni tarbeks inspiratsiooni oma isiklikust akvaariumist ning selles elutsevatest troopilistest kaladest. Erksad kollased, sinised ning lillad toonid on kombineeritud sügava meresinisega ja eht- Cavalliliku leopardimustriga.

Paul Smithi kevadsuvises kollektsioonis on materjalidest esikohal puuvill ja siid. Tooni annavad pikad õhulised püksid, kerged naiselikud kleidid ning kontrastsed kangad. Kirkaid värve tasakaalustavad pastelsed roosad, hajutatud sinised ning heledad rohelised toonid.

Love Moschino ammutab ideid kuldsetest kuuekümnendatest, rahvuslikest mustritest, Mehhiko tikanditest ja lopsakatest lilleõitest.

Ralph Laureni kaunis suvine look on saanud mõjutusi Prantsuse Rivierast, Kuuba päikselisest pealinnast ja Kariibi mere saartelt. Kirkad värvid vahelduvad rahulike maalähedaste toonidega ning kirjud mustrid on tasakaalustatud Ralph Laureni ajatu klassikalise stiiliga.

Moncleri kerged sulejoped ja mantlid on ideaalsed põhjamaiseks kevadeks ja jahedamateks suveõhtuteks. Värvidest domineerivad kollane, roosa, sinine ning tagasihoidlik must, klassikalistele mudelitele pakuvad vaheldust naiselikud lillemustrid ja kahtepidi kantavad mantlid.

Henry Cotton’si uue hooaja mõjutajaiks on olnud Lõuna-Prantsusmaa jahisadamad, Toskaana päikselised rannad ja sillerdav merevesi, mis põimuvad aegumatu Briti elegantsiga. Märksõnadeks on mereteemalised triibud, pehmed kangad, mugavad lõiked ja õrnad värvid.

Jacob Coheni teksad valmivad eranditult Itaalias ning kasutusel on vaid parim Jaapani teksariie. Unikaalne kulutus saavutatakse ekspertide karmi pilgu all, kasutades selleks spetsiaalseid Kreeka pimsskive. Igas kollektsioonis on ka limited edition teksad, mida valmib vaid limiteeritud arv ja mis on äratuntavad oma hõbedase logo järgi.

Teksafännide rõõmuks on meil pakkuda ka Citizens of Humanity, mis loodi Ameerikas ja on tänaseks populaarsust võitnud üle terve maailma. Citizens of Humanity on bränd, mille ülimugavad teksad esindavad suurepäraselt kõike seda, millesse COH loojad ise usuvad ja millele rõhku panevad — kvaliteet, viimistlus, loovus ja inspiratsioon.

Alates sellest hooajast on StudioT-sse lisandunud itaallaste lemmik Dondup, mis ühendab endas originaalsuse, innovatiivsuse ja Itaalia käsitöömeistrite traditsioonid. Dondupi suvekollektsiooni muusaks on kaugeid maid avastav rändaja, kelles põimuvad uus ja vana, rock’n’roll ja idamaine müstika. Tulemuseks on boheemlaslik, originaalne ja elegantne look , mille põhielementideks on palazzo-püksid, kaunid tikandid, õhulised pluusid ja värvilised tuunikad. Riided valmivad Itaalias ja suurt rõhku pannakse materjalide valikule ning detailidele.

Ootame sind aadressidel Lai 36 ja Pärnu mnt 25 ning Facebookis: http://www.facebook.com/StudioT.ee

Jaga
Kommentaarid