Ööl vastu reedet võib tunda kerget miinust, rannikul ja saartel aga siiski pluss kraade. Päeva läheb Meiterni sõnul õhutemperatuur enamus kohtades plussi, kuid Ida-Eestis säilib kerge miinus.

Ka öö vastu laupäeva tuleb sarnaselt, kuid laupäeva õhtul või ööl vastu pühapäeva tuleb sünoptiku sõnul igasuguseid sademeid. Ida- ja Kesk-Eestis sajab lund, Lääne-Eestis lisaks ka lörtsi ja saartel ilmselt vihma. "Lootus on, et 24. hommikul on maa valge," ütles Meitern Delfile, ent lisas, et saared võivad siiski lumest puutumata jääda.

Kui kauaks lund on, ei julgenud Meitern öelda, sest ilm on liiga muutlik, kuid arvas siiski, et Ida-Eestisse jääb lumi püsima. Et temperatuur kõigub nulli lähedal, võib mujal aga lumi päeva peale ära sulada.

Ida-Eestis on juba praegu lumine ja juba neljapäeval võib tulla lisa. "Hommikul arvasime, et ka Lääne-Eestis võib neljapäeval lund tulla, kuid praeguse info kohaselt tuleb ikkagi vaid vihma," ütles Meitern, et lõuna- ja läänekaare tuuled toovad Lääne-Eestisse sooja, mis idasse ei jõua. "Kui tuul pööraks põhja, siis oleks teine lugu."

Vene ilmaportaal Gismeteo aga lubab Tallinna lähistele kerget lund juba reede hommikuks. Lund peaks nende andmetel tulema ka laupäeval ja pühapäeval ning temperatuur kõigub nädalavahetuse jooksul miinus kahest pluss üheni.

Norra ilmaportaal yr.no andmed on aga riiklikule ilmateenistusele sarnasemad. Ka Norra ilmajaama andmete põhjal võib lume- ja lörtsisadu oodata laupäeva teisest poolest pühapäeva hommikuni.