1. Kodulaiskus

Sa magad lõunani, ei viitsi süüa teha ega koristada… Õhtul on raske meenutada, kas sa päeval üldse midagi kasulikku tegid.

2. Sõbrannalaiskus

Sõbrad teevad muudkui ettepanekuid igasuguseid asju ette võtta, aga sa ju ei jõua — millal sa siis tööst puhkad? Võib-olla järgmisel nädalal jõuad sõpradega kokku saada...

3. Šoppingulaiskus

Poes on nii palju allahindlusi… Aga selleks tuleb ju see sooduskaart välja otsida ja kilomeetreid kõndida, et midagi endale saada. Küll neid allahindlusi tuleb veel!

4. 12-tunnine ilu-uni

Kaheksa tundi peaks olema piisav. Aga kui magada 10 tundi, oled ju veel ilusam. Ja milline kaunitar sa veel siis oled, kui 12 tundi täis magad!

5. Isiklik pitsapoiss

Keegi peab ju süüa ka tegema, kui ise ei jaksa — õnneks saab igasuguseid asju koju tellida. Kui näed juba sama pitsapoissi tihedamini kui oma sõpru või peret, oled juba kindlalt viiendas staadiumis.

6. Igavus

Internet on läbi loetud, telekast ei tule midagi, magamisest kondid valutavad — nüüd oled tõeliselt välja puhanud ja võid alustada natuke aktiivsemat sorti puhkust. Kui muidugi veel tööle tagasi minema ei pea.