Need toidud on imehead ja sisaldavad endas palju vedelikku, mistõttu neid tarbides ei pea sa paaniliselt mõtlema vee joomise peale. Enamik neist on ka lastele väga meelt mööda.

Kurk

Kurk koosneb lausa 96% ulatuses veest ja sisaldab suurel hulgal C-vitamiini.

Arbuus

Arbuus on ideaalne magustoit ja sisaldab peaaegu sama palju vett, nagu kurk — 92%.

Lillkapsas

Lillkapsas on väga tervislik ja kui seda näiteks praadida või ahjus küpsetada, muutub see lastele meelepäraseks. See sisaldab lisaks suurele hulgale veele ka C-vitamiini, K-vitamiini ja oomega-3 rasvhappeid.

Greip

Greip on väga kalorivaene ja maitsev, ning seda kasutatakse paljudes dieetides. See on ideaalne vedelikuallikas, mida lisada näiteks salatitele või süüa täitsa niisama

Spinat

Spinat on väga kasulik, sisaldades magneesiumit ja kaaliumit. Sisaldab sama palju vett, nagu arbuus.

Melon

Samuti imeline magustoit ja väga tervislik. Üks laste lemmikutest.

Maasikad

Totaalne suvehitt, mida inimesed võivad lausa lõputult süüa. Õnneks on need tervislikud ja sisaldavad suurel hulgal vett.

Suvikõrvits

Eriti maitsev on see grillituna. Selle küpsetamiseks ei ole ühtegi valet viisi. Sisaldab palju vedelikku ja on äärmiselt maitsev.

Seller

Ei sisalda peaaegu üldse kaloreid, kuid suurel hulgal vett. Dieedipidajate üks lemmikutest. Väga vähesed teavad, et seal on väikesel hulgal naturaalseid soolasid, mis aitavad kehal täiendada magneesiumivarusid.

Ananass

Ananass aitab seedimisele kaasa, mistõttu on seda eriti hea süüa peale mõnda suvist grillipidu. Sisaldab 87% vett, ehkki on väga kiuline ja seda süües ei ole aru saada, et see niivõrd palju vett sisaldaks.

Allikas: Camille Styles