Iga naine teab, et ei ole vabastamavat tunnet kui peale pikka tööpäeva kodus riideid vahetada ja rinnahoidja seljast visata. Naised tahaksid seda vabastavat tunnet kogeda muidugi ka muul ajal ja teises kohas, kui ainult kodus. Nüüd sel suvel on see lõpuks võimalik. Neid nippe kasutades ei pea sa enam kunagi kleidi alla rinnahoidjat panema ja ennast kehvasti tundma.

Osta kleite sisseehitatud toestusega

Kõige lihtsam oleks juba osta endale kleite, millele on sisseehitatud rinnahoidja kohad, kus on toestus ja sisu nagu tavalistel rinnahoidjatel. Neid kleite on piisavalt, tuleb lihtsalt natukene otsida ja vaeva näha. On olemas selliseid suvekleite ja ka formaalsemaid.

Kasuta moeteipi

Moeteip on riba, mille saab otse nahale asetada. Säti seda oma rindade piirkonda ja see aitab su kleidil täpselt selles kindlas paigas püsida, kus sa tahad, et see oleks.

Kasuta silikoonist nibuümbriseid

Paljudes kohtades on müügil pehmeid kleepse meenutavaid nibukaitsmed, mis kinnituvad ilusasti nibu külge ja varjavad seda hetke, mil nibud kikki lähevad. Neid kasutades ei pea rinnahoidjaid kandma ja mitte keegi ei näe läbi kleidi kikkis nibu, mida paljud naised kardavad. Kuid tee kindlaks, et ostetud nibuümbrised on vee- ja higikindlad, muidu kukuvad nad kergesti ära.

Ole lihtsalt enesekindel

Tegelikult ei peagi midagi kasutama, et nibusid ja rindu varjata. Kui sa oled piisavalt vabameelne ja tunned ennast oma kehas hästi, ei ole vaja rindu peita. Igaühel on õigus ennast suvel hästi ja vabalt tunda.

Allikas: Not Jess Fashion