JÄÄR

Sa õppisid rohkem näitama välja, kui väga sa hindad inimesi, kes sind toetavad ja viskasid toksilised inimesed oma elust välja, tundmata end seetõttu hiljem halvasti.

SÕNN

Sa mõistsid, et sa ei vii kunagi oma eesmärke täide, kui sa ei õpi keskenduma, olema kannatlik ja oma võimete suhtes enesekindel.

KAKSIKUD

Sa õppisid, et oled alles pooleliolev projekt, sa pole ideaalne ja pead veel end arendama, aga sa oled selleks kõigeks valmis ja just see muudab su eriliseks.

VÄHK

Sa õppisid üksi hakkama saama ja et sa oled tugevam, kui sa ise iial oleks osanud uskuda. Sa ei vaja kedagi teist, et õnnelik olla.

LÕVI

Sa õppisid, et su elu võib hetkega muutuda, mistõttu pead oma lähedastele ütlema, kui väga neist hoolid, sest praegu on sul selleks veel võimalus.

NEITSI

Sa õppisid, et võid kõik õigesti teha, aga ikkagi lähevad asjad lõpuks valesti, kuid see ei tähenda, et peaksid muutuma küünliseks ja teistesse inimestesse halvasti suhtuma. See tähendab vaid seda, et sa ei tohiks häid aegu loomulikuna võtta.

KAALUD

Sa õppisid, et sa ei saa teisi inimesi kontrollida, neid end armastama sundida või veenda neid endale võimalust andma. Kuid sa saad kontrollida ennast, oma tegusid ja reaktsioone.

SKORPION

Sa õppisid, et pead kulutama vähem aega teiste inimeste peale ja rohkem selle peale, et sa ise tunneksid end stabiilse, turvalise ja rahulolevana.

AMBUR

Sa õppisid, et mugavustsooni jäämine ei muuda sind õnnelikuks, mistõttu on parem võtta riske.

KALJUKITS

Said teada, et sina oled oma saatuse sepp ja ei saa selles osas kellegi teise peale loota.

VEEVALAJA

Sa õppisid, et ka su vaimne tervis vajab tähelepanu, sa vajad rohkem puhkust ja pause, et mitte läbi põleda.

KALAD

Õppisid, et on parem, kui sind ümbritseb väike grupp inimesi, keda saad usaldada, mitte palju võlts sõpru ja toksilisi suhteid.

Allikas: Thought Catalog