Kujunda reisi eredaimatest hetkedest unikaalne reisiraamat

See on võimalus lasta oma loovusel lennata ja luua hõlpsalt personaalne fotoalbum, mis täidetud piltidega sinu reisi kõige lõbusamatest hetkedest. Vali välja parimad fotod, kujuta ette, kuidas tahaksid, et need fotoalbumis seatud oleks (kas korrapäraselt või veidi viltuselt koos erinevate kujunduselementidega) ning milline võiks olla taust. Kõvade kaante vahel on sinu mälestused kaitstud ja alati käepärast, kui neisse sukelduda soovid. Sellist raamatut on lahe vaadata nii juhul kui käisid sõpradega mööda mägesid ronimas, emaga kultuurireisil, lastega basseini ääres mängimas või kallimaga pulmareisil.

Vinged reisimälestused ühes kohas!

Loo lõuend parimate vaadete ja lõbusate hetkedega

Kaunista oma kodu seinad ilusate fotodega sinu viimasest reisielamusest. Vaata näiteks elutoas telekaekraani asemel hoopis vaadet kaunile Vahemerele või kaunista lastetuba lõbusate mälestustega basseini äärest. Miks mitte astuda koduuksest sisse ja näha esimese asjana oma sõprade rõõmsaid nägusid viimatiselt seikluselt Taimaal? Kus iganes sa ei rännanud, sinu mälestused on unikaalsed ja erilised!


Saada reisides perele ja sõpradele postkaart

Tänases nutimaailmas saadame juba reisi ajal lähedastele pilte ja videosid ning tahame igat hetke kohe jagada. Üllata oma sõpru või perekonda ja saada neile hoopis postkaart südamliku sõnumiga, mida postkastist leida on kordades põnevam.

Talleta reisimälestused albumisse või lõuendile Zoombooki abiga.

Jaga
Kommentaarid