Kõrvitsasalat Egiptuse moodi
Koorene hapukapsapirukas peekoni ja pohladega
Glögis marineeritud lõhe
Tummine jõulukook
Piparkoogine iirise-jäätise tort
Õlle-jäätisekokteil Ingli puudutus

Veel sai hääli Peekoni-verivorsti pirukad, Suitsutatud heeringafilee-peedi tar-tar piparkoogimajoneesiga teraleival, Koorene põldmarjakook, Eggnog ja must tee õunaga.

JA NÜÜD SIIS AUHINNATSEREMOONIA:

Enim hääli sai Koorene hapukapsapirukas ja Rannarootsi poolt välja pandud peaauhind* läheb ERLIS SCHÖNBERG'ile.

Kohe kannul jõuab meie jõululauale uue retseptina Glögis marineeritud lõhe, autoriks KATRIN HINNOSAAR ja auhinnaks Rannarootsi hõrgutised*.

Kolmandaks üllatajaks valiti Peekoni-verivorsti pirukad, küpsetajaks ANDRA KALDA ja auhinnaks Rannarootsi hõrgutised*.

SANTA MARIA poolt välja pandud ahinnapakid (10 erinevat ja sh ainulaadset maitseinete + valik retsepte + üllatuskink) saavad

Õllekokteil Ingli puudutus ja Erlis Schönberg

Palju õnne!
Võitjatega võtame veel täna ühendust ja lepime kokku, kuidas auhinnad teieni jõuavad

Suur tänu kõigile, kes retsepte saatsid ja meie jõululauda värskendasid.

Maitsvaid jõulupühi!

_____________
RANNAROOTSI AUHINNAD

I koht

  • Porgandi verivorst, 500g
  • Verivorst suitsupekiga, 500g
  • koot, ca 1 kg
  • Verikäkk, 400g
  • sült, 330g (2tk)
  • pasteet karbis
  • Jõulupraad shokolaadikastmes, 700g
  • Metssea täissuitsuvorst, 300g
  • Kodune sink, ca 1kg
  • Õllesnäkk peekonist, 150g (3tk)

II koht

  • Päkapikuvorst lambasooles, 500g
  • Rukki verivorst, 500g
  • koot, ca 1 kg
  • Jõulupraad shokolaadikastmes, 700g
  • sült, 330g
  • pasteet karbis
  • Metssea täissuitsuvorst, 300g
  • Õllesnäkk peekonist, 150g (3tk)

III koht

  • Verivorst suitsupekiga, 500g
  • Kodune sink, ca 1kg
  • koot, ca 1 kg
  • sült, 330g
  • pasteet karbis
  • Metssea täissuitsuvorst, 300g
  • Õllesnäkk peekonist, 150g (3tk)