Evelin:
Jaa Malaisias käik muutis meie suhet minu arvates palju elavamaks ja huvitavamaks…ja see peletas ka rutiini, mis enne vahest peale kippus tulema.

Kas te elate Eveliniga ühe katuse all või ainult kohtute aeg-ajalt?
Evelin: Põhimõtteliselt elame ikka kumbki oma katuse all ja kohtume siis kui vaba aega on.
Tom:Põhimõtteliselt elame eraldi, aga oleme koos enamus öid, kas siis minu juures või Evelini juures. Päevad on mõlemal täis töid ja tegemisi — seega päeval ei jätku eriti aega üksteise jaoks, aga pole hullu — nii on see koguaeg olnud…

Kas sa, Tom, näitlejaks pole kunagi tahtnud saada? Või klouniks? Või hoopis lavastajaks?
Tom:Hehee…seda on mulle nii palju öeldud, et peaksin lavakasse proovima, aga millegipärast on see siiani tegemata jäänud. Ei ole otsest soovi näitlejaks saada, pigem võiks lihtsalt teha kaasa kuskil…näiteks “kodu keset linna” või midagi seesugust. Ei soovi teenida elatist näitlejatööga, kuna see ei too Eestis sisse piisavalt. Klouni koha pealt- mul ei ole vaja selleks saada, ma olengi paras kloun — erinen vaid selles suhtes, et ei hirmuta väikseid lapsi ja ei käi traditsioonilise klouniülikonnaga…Muhahahahaaa. Eks pakkuge variante…kui on huvitav, siis võib ikka pulli teha;)

Kui aus on võidu nimel sohki teha?
Evelin:Sohki teha pole kunagi aus, aga kavalus/nutikus ei jookse eriti tihti mööda külge alla,vaid vastupidi,need on elus edasiviivad tegurid.
Tom:Kes sohki teinud on??? Igati kahetsusväärne lugu, kui keegi tegi. Õnneks pole ise teinud;)

Mis on siiani olnud kõige suurem/tobedam/närviajavam vale, mis sinu kohta on seni kirjutatud?
Evelin:Kirjutatud meist eriti veel pole, kui siis välja jätta delfi kommentaarid, kus kirjutas keegi teadja,et ma polegi tegelikult 19a.tüdruk vaid hoopis 40ne aastane mees…aga no ma arvan see on pigem naljakas kui närviajav :)
Tom:Hehe,kirjutatakse iga päev midagi. Seni pole närvi ajanud miski…aitähh kallid Delfiinimesed, et panete mu igapäevaselt naeratama. Teieta oleks igav. Olen vaid pisut segaduses ,kas panna ennast enne põlema ja siis minna ninaoperatsioonile või hüpata kohe kuskilt alla ja pärast seda otsustada, kas olen pede võ naine:D:D:D Oh teid sõbrakesi küll. Igapäevaselt tuleb nii palju korraldusi peale, et ei teagi millest alustada…aga pole viga — jätkake samas vaimus, mul lõbusam… Närvi pole midagi veel ajanud, aga tore on lugeda, et olen väljahääletatud Margritiga vanalinnas käest kinni jalutanud…

Kes on sinu hinnangul rullnokk?
Evelin:Minu hinnangul on rullnokk see mees,kelle põhivarustuses on kuni 20 tuhat krooni maksev auto,läbi higistatud nokats,õlised näpud,ja siis veel blondiin kõrvalistmel.
Tom:Mina olengi — lugege ise…kõik minu käitumistegevused viitavad sellele, et olen rullnokk. Muide — mul ongi BMW ;)

Kas on ka “teadjad” jõudnud välja rääkida midagi sellist, millest te lootsite, et see välja ei tule?
Evelin: Üks „teadja” juba jõudis välja rääkida ,et Tom on tegelt ilge rullnokk ja mina olen kole, paha malts… Samas ma nagu aimasin ka, et see kunagi välja võib tulla.

Milline näeb välja su tavaline päev?
Evelin:Argipäev on selline, et hommikul ärkan, lähen kooli ja siis tulen koju ja jalutan koeraga ja siis vaatan angel rebeldet ja joon kohvi ja söön ja teen koolitükke ja tavaliselt ei tea, mis õhtu toob.
Tom:Töö,kool,trenn — muud ei jõua väga… Oleneb konkreetsest päevast.

Aga ideaalne päev?
Evelin: Ma arvan, et seda on näha iga pühapäeva õhtu tv3s kl 20.30.
Tom:Ideaalne päev on pikka aega juba olemata… Piisab väljasõidust kuhugi Eestisse hea seltskonnaga ja ongi ideaalne olla:) Ei aja tüüpilist juttu, et koos kallimaga mullivannis, maasikad vahukoorega ja muu selline kräpp… Ideaalne päev võib olla ka ilma kaaslaseta.

Mida ebatavalist oled viimasel ajal teinud?
Evelin:Malasias käik oli minu jaoks päris ebatavaline asi,mida iga päev ei tee.
Tom:Heh, eile ostsin müntide eest suitsu :D Piisavalt ebatavaline.

Kas Malaisia saadet vaatate kõrvuti või kumbki omaette?
Evelin:Oleneb olukorrast,aga tavaliselt katsume ikka nii teha,et kõrvuti.
Tom:Esimest saadet vaatasime koos. Ei ole primaarne. Kõik osad võetakse linti — seega kui ei näe otseülekannet, on alati võimalik vaadata kodus omaette või koos.