Kapselkollektsioon sisaldab naiste spordirõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, sealhulgas kelli ja päikeseprille, mida esitleti esmakordselt 19. septembril 2017 Londoni moenädala raames toimunud TOMMYNOW moeetendusel „See Now, Buy Now“. Kollektsiooni esmaesitlusel astus üles muljetavaldav nimekiri tippmodelle – Bella Hadid, Hailey Baldwin, Georgia May Jagger, Joan Smalls, Anwar Hadid jt.

„MUUSIKA ON MIND MU LOOMINGUS PIDEVALT INSPIREERINUD JUBA SELLEST AJAST SAATI, KUI OLIN TEISMELINE. MUUSIKA ON ALATI OLNUD SEOTUD MU ARMASTUSEGA DISAINITÖÖ VASTU – LAPSENA VÄISATUD FESTIVALIDEST KUNI KOOSTÖÖNI THE ROLLING STONESI, DAVID BOWIE, LENNY KRAVITZI JA PALJUDE TEISTE KUULSUSTEGA. VÄGA TORE OLI VÕTTA KOOS GIGIGA ETTE TEEKOND ROCK’N’ROLL’I RADADELE NING ÄRATADA SEE TEMA JULGUSE JA AINULAADSE NÄGEMUSE ABIL KAASAEGSEMAS VÕTMES UUESTI ELLU.“
— TOMMY HILFIGER

„Meie 2017. aasta sügiskollektsioon keerleb rock’n’roll’i ja mässumeelsuse ümber,“ sõnas Tommy Hilfiger. „Gigi ja mina tahtsime, et see hooaeg oleks glamuurne ja pisut väljakutsuv ning meil oli seda luues tõeliselt lõbus. Ma olen alati pidanud Gigit moeikooniks ning meie kolmandas kapselkollektsioonis hägustab ta piire moe ja rock’n’roll’i vahel.“ See meenutab 90-ndaid ja ikoonilist rock’n’roll’i stiili, mängides liigsuurte proportsioonide ja sportlike mõjutustega. Kasutatud on pilkupüüdvaid kangaid, nagu luksuslik velvet, kõrgläikega nahk, teksariie ja flanell. Logod on kaunistatud metallneetidega ja Tommy Hilfigeri eksklusiivne šotiruuduline muster on kaetud siniste tähtedega signatuurtrükiga.

"KOLLEKTSIOON ON INSPIREERITUD ARMASTUSEST, MIDA TOMMY JA MINA MUUSIKA VASTU TUNNEME – IGAS ESEMES ON SEGATUD ROCK’N’ROLL, SUNDIMATU EKSTRAVAGANTSUS JA KÜBEKE GLAMUURI. KOOSTÖÖ TOMMYGA ON MULLE ÕPETANUD, KUIDAS VÄLJENDADA OMA ISIKUPÄRA JA LEIDA INSPIRATISOONI KÕIGEST MIND ÜMBRITSEVAST. NAGU MEIE KAHE EELNEVA KOLLEKTSIOONI PUHUL, JÄIN KA SEEKORD TRUUKS OMA STIILILE, SEGADES ISIKLIKKE EELISTUSI KOOS BRÄNDI KÄEKIRJAGA IGASSE ESEMESSE SELLES KOLLEKTSIOONIS."
— GIGI

Pärast edukaid TOMMYXGIGI ühiskollektsioone 2016. aasta sügisel ja 2017. aasta kevadel tegutseb Gigi Hadid Tommy Hilfigeri naisteriiete brändisaadikuna veel kaks järgmist hooaega ning jätkab kaasdisainerina TOMMYXGIGI 2018. aasta kevadkollektsiooni loomisel. Brändi sõpru ja jälgijaid kutsutakse liituma vestlusega sotsiaalmeedias, kasutades hashtag’i #TOMMYXGIGI ning viiteid @TOMMYHILFIGER ja @GIGIHADID.

TOMMYXGIGI 2017. aasta sügiskollektsioon on müügil üle terve maailma Tommy Hilfigeri poodides ning valitud hulgimüügipartnerite kaudu.

Vaata tooteid galeriist ja šoppa rokkivat TOMMYXGIGI sügiskollektsiooni siin.
Jaga
Kommentaarid