Laupäeval Põhjaka mõisa restorani hoovil aset leidnud Kahvliahvi kokakooli sündmusel said suure laua ümber kokku armastatud kokad ja lapsed koos pereliikmetega — kokku üle 120 inimese. Ühiselt valmistati ohoo-efektiga roogi, mille tooraine võimalikult puhas ja kohalik, poe- ja turulettide kõrval toodi seda ka otse põllult ja metsast.

Põhjaka mõisa restorani kokk Ott Tomiku vahvas tunnis pigistati rabarberist välja mahl, mis keedeti kisselliks ning koos sellesse kastetud tatravahvli ja kohupiimakreemiga sai sest vahva magustoit. Tuntud toidublogija Mari-Liis Ilover esines aga “rõngakavaga” — spetsiaalse rõnga abil valmisid ringikujulised koogid, nii magusad kui ka soolased. Rohelise Maja kohviku pererahvas Kaari ja Enn Onnid näitasid oma lastega, kuidas valmib nende üks suviseid lemmikroogi — ciabatta-pitsa grillahjul. Disainitöötoas kattus laud aga metsaandidega ja hinnatud disainerite Anu Samarüütli, Karolin Kuusiku ning Kaili Viidase juhendamisel valmisid hõrgud ehted.