Triinu (21) on pettunud, et saatest püütakse teha mingit naiseotsimisprojekti. Osalejatele endile tutvustati saadet kui võistlust, kus selgitatakse välja Eesti toredaim ning kihvtim naine, kes saab igas olukorras hästi hakkama jäädes ise väärikaks.

„Roberto (31) ei ole selle saate auhind, ta on lihtsalt kohtunik. Neiust, kes saate võidab, ei saa Roberto naist!" lükkab Triinu ümber kõik kuuldused sellest, et Eesti tüdrukud läksid saatesse rikast välismaa meest püüdma.

Kuna praegu on aga selline mulje meedias kirjutatust jäänud, on kannatanud ka osalejate eraelud. Triinu enda mees oli šokis, kui luges lehest, millise saateformaadiga tegelikult tegu on. „Ta ei uskunud, et ma midagi sellest varem ei teadnud. Mu mees kahtlustas, et läksingi saatesse, et leida endale rikas boyfriend,"jutustab Triinu, kes peab nüüd iga päev seletama oma sõpradele ja sugulastele, mis motiividel ta tegelikult saatesse läks.

Kuulduste järgi oli ka „Unistuste printsessi" peategelane Roberto enne saadet hõivatud. „Ma isegi olen näinud teda ühe neiuga ringi liikumas, võimalik, et nende vahel oli midagi," spekuleerib Triinu.

Allikas TopTop