Kõik inimesed on omamoodi erilised ning ka sel aastal kutsub Borjomi kõiki üles oma karakterit näitama. Peamiseks uudiseks on spetsiaalselt loodud Borjomi iseloomuga rada, mis jookseb läbi piltilusa Tallinna vanalinna. Eesti esimene virtuaalne rada, mis loodud #walk15 tegijate poolt, pakub kasutajatele võimaluse näha oma kodulinna uuest perspektiivist ja kutsub üles aktiivselt aega veetma taasavastades imelise keskaegse võlu.

Borjomi linnapiknikust on saanud üks aasta oodatumaid vabaõhuüritusi Tallinna kesklinnas. Sel aastal on külastajatel taas võimalus nautida suveõhtut meeldivas seltskonnas, olla esimeste Borjomi raja avastajate seas, nautida värskendavat Borjomi mineraalvett ning süüa suus sulavat grillparti vahvlikoonuses. Lõputult karismaatiline Juhan Krull saadab külastajad läbi õhtu ja muusikalise meeleolu loob Carine Jessica Kostla trio.

„Borjomi on eriline iseloomuga vesi ning sedasi näeme ka oma tarbijaid,“ sõnab IDS Borjomi Euroopa turundusjuht Tatjana Rudiene. „Soovime toetada oma sõprade väärtusi, oskusi ning tahtmisi — julgustada neid avastama, elama täiel rinnal ja näitama iseloomu hoolimata stereotüüpidest ning eelarvamustest. Just nii on ka iga-aastane Borjomi piknik Tallinnas korraldatud — pakkudes põnevust, mõnusat äraolemist ja tuues kokku erinevusi suviseks inspiratsioonipauguks. See on imeline traditsioon, mida loodame jätkata ka tulevikus.“

* Borjomi raja Tallinnas leiad #walk15 rakendusest (saadaval Apple Store ja Google play keskkonnas).
- https://play.google.com/store/apps/details?id=de.walk15.pedometer
- https://apps.apple.com/lt/app/walk15/id1155907677

Jaga
Kommentaarid