100 kingitust, millele ei kulu rohkem kui 10 eurot!

Sugulased-sõbrad ootavad jõulukingitusi, kuid sinu eelarve ei võimalda jõuludel väga palju kulutada? Nuputasime välja tervelt sada kingitust, mille saad kätte vähem kui kümne euroga, pooled neist vähem kui viiega! Mõnusat ja stressitut jõulušoppamist!
Loe edasi...

Otsid kallile naisele jõulukinki? Siin on 10 suurepärast ideed!

Siin on mõningad kingitused, mida ükski naine jõuludel tagasi ei lükka!
Loe edasi...

10 kingitust, mida iga mees kuuse alt leida sooviks

Oled hädas, mida vennale või kallimale kinkida? Siin on kümme kingitust, mida tahaks jõuludeks iga mees! Ole valve, sest tulekul on ka kinginippe ka naisele, ämmale-äiale, kolleegidele ja paljudele teistele nii eelmisest aastast kui uuemate täiendustega.
Loe edasi...

10 kingitust, mille peale ükski teismeline silmi ei pöörita!

Lastega on lihtne, nad rõõmustavad iga lelu üle, kuid kuidas toimida teismelistega, kes oskavad oma ainsateks soovideks nimetada tahvelarvuteid ja nutitelefone, mida sa neile lihtsalt osta ei jõua? Siin on mõningad kingid, mis teismelist kindlasti rõõmustavad!
Loe edasi...

Enne kui jõulušopinguga alustad — siin on mõned kingitused, mis saajat ei rõõmusta!

Uurisime pisut maad, selgitamaks välja, millised kingitused on jõuludel kõige ebapopulaarsemad. Loomulikult on alati armas, kui su peale mõeldakse, aga seda armsust krutib pisut vähemaks asjaolu, et sul pole saadud asjaga midagi peale hakata ega seda kuskile paigutada...
Loe edasi...

Mõtled, mida emale ja ämmale jõuludeks kinkida? Siin on 12 ideed!

Siin on head kingiideed emale, ämmale, tädile või mõnele teisele vanemale daamile sinu elus!
Loe edasi...