24 vallalist Eesti tüdrukut tahavad saada Unistuste Printsessiks edukale välismaa mehele. Tüdrukute saatuse üle otsustab vaid üks mees, Monaco päritolu privaatpankur ja kinnisvaraärimees, 31-aastane Roberto de Silvestri, kes valib ainuisikuliselt, kes läheb koju ja kellega ta tahab edasi kohutada.

Noored ja ilusad naised sukelduvad romantika- ja luksusemöllu ega oska arvatagi, et võõra mehe peas liiguvad mesiste meelituste kõrval ka igasugu muud plaanid.

Flirt, intriigid, glamuur, reetmine, romantika, rumalus, edevus, paljastused ja illusioonide purunemine… Kõik see ja veelgi enam ongi “Unistuste Printsess“ — telesari, mis paneb rahva kihama!

Nii nagu elus ikka on oma osa juhusel — võistlusel või kohtumisel võivad tüdrukud teenida immuunsuse väljahääletamistseremooniaks ja tagavad nii edasipääsu järgmisesse saatesse. Siiski on vaid välismaalast võludes võimalik võidelda kõige kõrgema eesmärgi nimel.

Tegevus toimub Eestis ja Euroopa kõige glamuursemates paikades. Kõige lõpuks jääb alati küsimus, kas lihtne Eesti tüdruk kõlbab „Unistuste printsessiks“ edukale Euroopa ärimehele ja kas iga välismaa mees on ikka „prints valgel hobusel“. Mängus on paljude tänapäeva tüdrukute unelm — võimalus köita edukat välismaa meest.