Seni salapäraseks jäänud ning enda isiku ümber rohkelt põnevust tekitanud mees on 31-aastane Itaalia päritolu ärimees Roberto de Silvestri, kelle sõnul osales ta saates seepärast, et läbi sarja näidata, kui väärtuslikud, targad ja võimekad on Eesti naised. Samas ei välistanud ta, et on valmis just sarjast oma elu ainsat ja õiget leidma.

„Väited selle kohta, et unistuste printsessi otsiv rikas välismaalane on tegelikult väljamõeldis, ei vasta tõele. Roberto on reaalselt olemas, edukas ning seejuures vaba mees,“ rääkis sarja toimetaja Raimo Kummer.

Kummer vihjas ka, et traditsioonidega suguvõsast, pankurite perest pärit Roberto leidis Eesti naistega kiirelt ühise keele, suhtles vabalt ja pani nii mitmegi neiu südame kiires rütmis põksuma. „Lisades veel romantika ja luksuse, mida välismaa mehel pakkuda oli, võib öelda, et ükskõikseks ei jätnud mees küll kedagi,“ lisas Kummer.

Märts algusest jõuab TV3 eetrisse selle kevade emotsionaalseim tõsielusari "Unistuste printsess"! Prints on nüüdseks teada, kuid kellest saab printsess?

Varsti saad teada, sest Delfi Naistekas jälgib mängu.