Roberto Cavalli ja Just Cavalli sarjad membershop.ee pakuvad valida endale ammu igatsetud asja maailmas kõrgelt hinnatud ja ihaldatud aksessuaaridest. Roberto Cavalli ei jäta kedagi ükskõikseks, sest kõigis toodetes kajastub naiselikkus ja kirg, neid kannavad maailmatasemel tähed, uusi kollektsioone aga ootavad kõik populaarsemad moeajakirjad, et just kõige esimesena saaksid neid esitada oma lugejatele.

Nende ehete brändi idee autor on tuntud rõivadisainer Roberto Cavalli. Ta sündis 15. novembril 1940.aastal Firenzes. Võimalik, et tema huvi moetööstuse vastu ärkas tänu vanaisale, sest ka tema tegutses selles valdkonnas. Noorukieas Roberto Cavalli mõistis, et soovib õppida kunstiinstituudis ja omandada tekstiilitrükkali ametit. Veel tudengina lõi ta ainulaadse lilletrüki, nii äratades enda vastu ühe suurima Itaalia sukatehase tähelepanu. Seitsmekümnendatel aastatel ta leiutas ja patenteeris revolutsiooniline trükiprotsessi, mida oma rõivakollektsioonides kasutab kuni tänase päevani.

Käesoleval ajal Roberto Cavalli loob rõivaste sarju nii naistele kui ka meestele, lastele ja noortele. Tal on ka oma ehete kollektsioon (millega võite tutvuda ka membershop.ee ), kingade, pesu, parfümeeria, käekellade ja aksessuaaride sarjad. Kui soovid osta midagi kuulsalt Itaalia moeloojalt eriti soodsate hindadega, tule membershop.ee.

Jaga
Kommentaarid