Püüame siis arvata, kuidas ta seal kõhus on ja millega muhukesi teeb. Algul oli meie beebi palju tagasihoidlikum ja alati, kui me temale tähelepanu pöörasime, siis tema hoopis nahistas hästi vaikselt nii, et miskit polnud näha. Ei tea, kas teistel on ka sellised häbelikud titad?

Praeguste pakkumiste põhjal on ta selg ilmselt paremal, sest sinnapoole ta ei toksi. Suurem askeldamine on otse naba all ja võta siis kinni, kas need on jalad või käed. Võib-olla siis ikka jalad, sest need tõuked on suht tugevad, kuid üsna sageli, eriti autoga sõites, proovitakse ka mu põie elastsust teravate torgetega ja üsna hoolega. Ma ei tea, kas viimane on võimalik, kui laps on pea allapoole seisus? Teooria kohaselt on kuni 32 nädalani beebid enamjaolt tuharseisus. Kui viimati 26.nd arstil käisin, siis öeldi, et laps on peaseisus, aga ta võib end veel vabalt keerutada, sest ruumi on piisavalt. No ei tea, kuda sellega on!

Vaatamata sellele teeb mu väike kõhuke mind veidi murelikuks. Minul on jah hea ja mugav olla, aga kas tital ka. Ehkki viimasel ajal on ümbermõõt veits kiiremini paisuma hakanud. Kahtlustan, et laps on liiga väike oma nädalate kohta?! Võib-olla on minul mingi aine puudus ja laps ei saa kõiki vajaminevad toitaineid? Söön küll igasugu värskeid puu- ja juurvilju või on siiski vitamiine juurde vaja? Õnneks lähen kolmapäeval Fertisesse arsti juurde ja siis annab asja uurida. Äkki saab lähi ajal UH-gi teha, et ikka kindlalt teada saada, kas kõik on korras. Võib-olla muretsen liigselt?