Huawei P30 Pro. Profikvaliteediga pilt – võta vaid telefon taskust välja

Uus müstiline sinine Huawei P30 Pro on ideaalne kaaslane moodsale naisele. Pooleldi läikiv ja pooleldi matt telefoni kattekiht on inspireeritud elust enesest: loojangukarva taeva peegeldusest merepinnal ning sellest tekkivatest erinevatest sinise tonaalustest. Lisaks imekaunile uuele värvilahendusele on murrangulise Leica nelikkaamerasüsteemiga Huawei P30 Pro tõhus profikaamera, millega jäädvustada kõiki imelisi hetki enda ümber.

Tutvu kingiga siin.

Huawei FreeBuds 3. Puhas muusika ja ei mingit müra

Suurepärase heliga Huawei FreeBuds 3 juhtmevabad kõrvaklapid on nutikas ja praktiline kingitus tegusale naisele. Aktiivse mürasummutusega kõrvaklappe on mugav kasutada nii kontoris, ühistranspordis kui ka treeningu ajal. Võimas Kirin A1 protsessor tagab pika kasutusaja ja suurepärase ühenduvuse heliallikaga. Stuudiokvaliteediga muusika, kõmisev bass ja selged telefonikõned – seda kõike saab nautida uute FreeBuds 3 kõrvaklappidega.

Tutvu kingiga siin.

Tefal Ixeo. Aurake ära, korts ja bakter!

See otsast otsani nutikas kõik ühes aurukeskus asendab iga triikrauda ja hoolitseb riiete eest mitmel viisil. Peale igapäevase triikimise saab uue Tefal Ixeoga sirgeks aurutada kardinaid ja puhastada pehmet mööblit, eemaldades sellelt 99,9% mikroobidest ning bakteritest. Tõhusale aurule ja lihtsale triikimisele lisandub kolme sekundiga töövalmis seatav ning kerge vaevaga kohandatav triikimislaud. Uuenduslik lahendus pakub mugavat püsti ja kalde all triikimise võimalust, aga ennekõike aastaid kestvat kingi saamise rõõmu.

Osta kingitus siit.

Mandlipiima ja meega luksuslik kingitus tundlikule nahale


Ausa kaubanduse märgisega kreemjas orgaaniline mandlipiim Hispaaniast ja jätkusuutlikult hangitud mesi Etioopiast annavad sellele kingitusele suurepärase lõhna ning hooldava toime. Komplekt sisaldab dušikreemi (250 ml), kehakoorijat (250 ml), kehajogurtit (200 ml), mandlipiima ja kaeraga näomaski (75 ml), kehavõid (50 ml) ning kätekreemi (30 ml). Komplektis sisalduvate toodete tegelik väärtus on 87,80 eurot.

Osta kingitus 67 euroga siit.

Drops of Youth™ viib sind uude aastasse puhanud ja säravalt noorusliku jumega



Selle komplektiga kingid midagi äärmiselt ihaldusväärset – värskemat ja tervemat ilmet näonahale. Menukat Drops of Youthi sarja rikastavad Itaalia Alpide ja Bretagne’i rannikul kasvavate taimede tüvirakud ning toode on 100% vegan. Hooldav noorusekontsentraat sisaldab 99% ulatuses looduslikke koostisosi. Komplekti kuuluvad noorendav kreem (50 ml) ja noorendavad tilgad (30 ml). Toodete tegelik väärtus on 57 eurot.

Osta kingitus 49 euroga siit.

Jaga
Kommentaarid