1. Kard

Kard ei ole enam moes. Kohe üldse mitte. On palju ilusamaid asju, millega oma jõulupuud kaunistada. Kaunista näiteks ühevärviliste jõulumunade ja peenikese läikiva paelaga — palju ilusam.

2. Jõulutähed

Kas sinagi ruttad juba novembris poodi, et endale jõulutäht soetada? Ja nii iga aasta, sest ei suuda lille järgmise aastani elus hoida? Aga tead mis - jõulutäht ei ole tegelikult üldse kohustuslik. Kui sa pole taimeinimene, siis ära osta neid kokku. Milleks osta lill, ta vaikselt ära tappa ja siis ära visata?

3. Patareiga küünlad

Viimasel ajal on meie poelettidele jõudnud võltsküünlad: paned aga patarei sisse ja leek läheb põlema. Kaugelt vaadates näeb välja nagu päris, lähedalt mitte nii väga. Piirdu tavaliste küünaldega, sest patareidega küünlad on lihtsalt koledad.

4. Odavad lõhnaküünlad

Paarieurosed lõhnaküünlad lõhnavad nagu WC-värskendi — sa ei taha ju vetsus elada? Kui ostad odavamaid küünlaid, vali lõhnatud. Kui tahad sekka midagi lõhnavat ka, siis osta kvaliteetne ja mitte liiga spetsiifilise lõhnaga küünal.

5. Võltskuusk ja võltslumi

Ei pea muidugi tooma tuppa ka päriskuuske. Midagi ei juhtu, kui kuuske üldse pole, sest on ju nii palju muid võimalusi kodu jõuluhõnguliseks muuta. Juba ainult mandariinid ja piparkoogid toovad koju jõulumeeleolu.

Üldiselt ongi disainerite üksmeelne soovitus see, et vähem on rohkem ka jõulude ajal.

Allikas: Elle Decor