Sääred fookusesse

Kui tahad anda jalgadele kumavat läiget, siis kanna õhuke kiht vaseliini piki säärt — muide, see lisab visuaalselt jalgadele sihvakust!
Ühtlane päevitus
Kanna vaseliini enne randa minekut või pruunistava kreemi kasutamist küünarnukkidele, põlvedele ja põlveõndlatesse, kus päevitus võib muidu ebaühtlane jääda — sellega kindlustad ühtlase päevituse.
Lendlevad juuksed
Tead küll neid tüütuid lendlevaid karvakesi juuksepiiril, mida on teinekord võimatu taltsutada — neid saab kerge vaevaga fikseerida, kui võtad veidi vaseliini, hõõrud selle käte vahel laiali ja silud juukseid soovitud suunas.
Jalgade turgutamiseks
Vaseliiniga saab imelihtsalt teha suvise jalahoolduse: sega teelusikatäis vaseliini peotäie meresoolaga ja koori seguga jalad, seejärel loputa ning masseeri jalgadele veel pisut vaseliini, keskenduda kuivematele piirkondadele.
Meigieemalduseks
Kui sul pole spetsiaalset meigieemalduspiima käepärast, ole mureta, ka siin tõttab vaseliin appi — lihtsalt kanna kiht vaseliini üle terve näo ja masseeri õrnalt meik lahti, seejärel eemalda see vees märjaks tehtud vatipatjadega.
Loe, mida saab enda ilu jaoks veel vaseliiniga teha ja palju muud huvitavat ajakirja Naisteleht+Naised värskest numbrist!