Üritus pakub disainihuvilistele ja kollektsionääridele ainulaadset võimalust soetada unikaalseid esemeid, millel igal ühel jutustada oma lugu. Enampakkumistest saadud tulu aga läheb heategevusfondi, millega toetatakse eesti disainitudengite õpinguid välismaal.

“Disainioksjon on üritus, kust saab soetada endale ainulaadseid asju, mis tulevad müüki alla oma hinna ning mida muidu poelettidelt ei leia,” räägib üks korraldajatest Maarja Marga. “Enne oksjoni algust saab tutvuda toodetega kohapeal taustaks live jazzmuusika Allan Vainola ja Merili Variku esituses.”

Marga sõnul pakub antud üritus disainihuvilistele ja kollektsionääridele unikaalse võimaluse soetada esemeid, mis on mingil moel erakordsed. Tegemist võib siis olla kas ainueksemplari või eri-eksemplariga mingist juba ikoonstaatuses tootest. “Sel aastal on meil teemaks Vintage, seega tuleb oksjonile veel 50-70ndatest pärit pärleid nagu üks vana kettaga telefon ja museaalist kohviserviis, aga ka ratas Ērenpreiss Paula, mis on küll uus toodang, aga disainiga 30ndatest aastatest,” avalikustab Maarja. “Kõike ei taha aga ka ette rääkida, peab tulema oksjonile ise uudistama!”

“Kogu oksjoni kollektsioon on hoolikalt selekteeritud ning kokku pandud Disainioksjoni meeskonna poolt,” selgitab ta. “Kõik tooted on oma valdkondades erakordsed ning väärivad kõlapinda. Hea disain pole priviligeeritutele, see on ju kõigile.”

Peale suurepärase valiku vintage-disaini, pakub meelelahutust oksjoni õhtujuhtide duo Eda-Ines ja Steve sümbioos. Oodata võib performance’it, laulu ning head seltskonda!

Lisainfot koos piltide ja kirjeldustega oksjonil osalevate esemete kohta leiab Disainioksjoni Facebook’i leheküljelt ning Disainioksjoni kataloogist, mille saab iga külastaja näppu sissepääsu uksel.