30.10.2010, 01:22
Vorstivokk aedviljadega
kuuele
FOTO:
300 g VK Sakste verivorsti
250 g VK Toored grillvorste seasooles
250 g VK Toored grillvorste lambasooles
0,5 l kanapuljongit
10 g ingverit
20 g porgandit
10 g punast sibulat
40 g šampinjone
5 g küüslauku
20 g paprikat
20 g daikonit
20 g hernekaunu
30 g varssellerit
1 väike pea Pak Choid
10 lehte rukolasalatit
150 g keedetud munanuudleid
Küpseta vorstid ahjus etiketil näidatud soovituse järgi. Lõika aedviljad pikemateks peenikesteks ribadeks. Kuumuta pannil õli ja selles küüslauk ning ingver.
Lisa ülejäänud aedviljad ja passeeri kergelt, lisa puljong ja lase keeda mõni minut. Kui tahad teravamat maitset, siis lisa mõned viilud tšillipipart. Lisa munanuudlid, ribastatud pak choi ja viiludeks lõigatud vorstid. Serveeri ja kaunista rukola lehtedega.