Millest te lahti peate saama:

Vanadest suhetest pärit asjadest: Te peate lõikama läbi suhted vanaga. Visake minema vanad armastuskirjad, mööbel, pisiasjad, kingitused ja kuivatatud lilled, mis meenutavad teile kunagist õnnelikku armastust.

Üksiku inimese asjad: Kui te olete üksik inimene ning otsite partnerit, saavutate kiireid tulemusi sellega, et eemaldate oma elamisest raamitud üksikut naist kujutavad pildid. Kui te omate endast kallihinnalist portreed, andke see ajutiselt sõbrale või sugulasele hoiule. Majas leiduvad üksikute inimeste pildid tõmbavad külge üksiku inimese energiat ja hoiakuid.

Üksiku inimese elukorraldus: Kui teil on voodi kõrval vaid üks öökapp ning kõik muud toanurgad on ääreni täis teie asju, siis tekib tunne, et te olete üksiku inimese eluga rahul.

Liiga palju naiselikku ch’id: Kui teie kodu või tuba on paksult täis pitsi ja parfüümipudeleid, nii et mees ei saa tulla teie juurde ilma värisemata, tooge oma elamisse veidi macho vibratsiooni.

Lapselik ch’i: Pehmed loomad, mängud ja nukud ei soodusta küpseid suhteid, juhul kui te seda otsite.

Tähelepanu kõrvalejuhtijad: Eemaldage asjad, mis juhivad teie mõtted kõrvale kavatsusest sõlmida kellegagi stabiilne suhe. Sellised esemed on näiteks trennivahendid, tööga seotud asjad, must pesu ja televiisor. Te ei pea neid asju loomulikult välja viskama, aga ärge hoidke neid armastuse alal.

Torkivad esemed: Teravad nurgad ning selle piirkonna suunas näitavad teravad otsad hoiavad inimesed, kellest te olete huvitatud, eemale. Visake kaktus minema.

Mida lisada:

Ruumi: Tehke armastuse energia jaoks ruumi, tekitades selleks füüsiliselt ruumi. Visake välja pool ravimikapi sisust, heitke sahtlist minema kõik üleliigne ning visake minema osa seinakapi sisust. Las öökapp teie voodi kõrval jääb tühjaks või asetage sellele midagi, mis teie arvates võiks potentsiaalset kallimat ligi tõmmata.

Sobiv paar: Asendage üksikud asjad sobivate paaridega: linnukeste paar, paar küünlajalgu, kaks roosast kvartsist südant…

Sensuaalsed esemed: Kui võimalus tekib, kas te olete selleks valmis? Šokolaad, küünlad, massaazhiõli, šampanja, kenad linad, puhas vann, puhas hommikumantel annavad teile energiat puhuks, kui ta teie ellu astub. Mõelge viie meele peale ning kontrollige, et te oleksite kõik need meeled rahuldanud.

Roosa kraam: Feng shuis on armastuse värv roosa. Roosa kraam aitab hoida armastuse energiat. Peaaegu igast roosast asjast, ka roosast paberist, on abi.

Ümarad esemed: Kurvilised asjad imiteerivad kehavorme — neid on kena suhtlemisalal omada.

Allikas: Feng Shui Tips