Korraga ei jõua ära süüa, raisku ei lase... Kolm nutikat viisi, mis tagavad, et avokaado ei tõmbu pruuniks
Avokaado on väga kasulik, aga ka üpris kaloriterohke vili. Kes teeb salatit vaid iseendale, on kindlasti kogenud nõutust, et pool avokaadot läheb salatisse, aga teine pool... Läheb ju raisku, kui paari tunni jooksul seda ei tarbi.
Tihtipeale sooviks allesjäänud poolikut aga alles järgmisel päeval süüa - see on aga võimatu, kui avokaado lihtsalt külmkappi panna ja parimat loota. Loota ju iseenesest võib, aga üpris kindlalt tõmbub see niimoodi toimides pruunikaks ja sinna tekivad ebameeldivad kiud, mis raskendavad söömist.
On aga kolm viisi, kuidas vältida avokaado pruunikaks tõmbumist. Ja need on tõesti väärt katsetamist:
1. Piserda poolik avokaado üle sidrunimahlaga ja pane alles siis külmkappi
2. Kata avokaadopoolik kerge oliiviõli kihiga
3. Hoiusta poolikut avokaadot punase sibula tükkidega
Allikas: Daily Mail