Kalad

Mitmed takistused tekivad sellel kuul. Sul tuleb langetada väga olulisi otsuseid ja see ei saa kerge olema. Võib juhtuda, et kõik ei laabu sinu ootuste kohaselt ja seda nii eraelus kui tööalastes asjades. Aga ära muretse, lähedased ja tuttavad ei jäta sind maha, sa võid alati kindel olla nende toetusele. Kui mõned probleemid peaksidki tekkima, siis räägi teistega, sest jagatud mure on pool muret. Ja kõik läheb hästi, sest juba kuu lõpus on sind ootamas väga head uudised.

Sõnn

Selle aasta juunikuu tuleb sinu jaoks natuke stressirohke. Lisaks stressile võivad paljud asjad sind täiesti endast välja viia ja mõjuda ärritavalt. Seega, katsu olla kannatlikum ja võta kõike nii rahulikult kui võimalik. Kui sa just ei taha, et sinu lähedased selle all kannataksid. Ja ära jää üksi, räägi oma lähedastega, nemad teavad kõige paremini, kuidas sind aidata.

Skorpion

Ka Skorpioneid on ees ootamas natuke keerulisem juunikuu. Nad peavad vastu võtma mõned väga tähtsad otsused. Ja põgeneda pole kuhugi, sest see muudaks olukorda ainult hullemaks. Mõned suhteprobleemid võivad tekkida nii eraelus kui töö juures. Ära hakka end kurnama, katsu võtta kõike rahulikumalt ja hoia oma närve. Kõik läheb hästi, kui sa ei võta sellel kuul mitte midagi isiklikult ja katsud näha asju laiemas mastaabis.

Allikas: Kodused Lood