"Ma näitan teile kõigile midagi, mida mul peaks olema piinlik teile näidata, aga ma kavatsen seda ikkagi teha," alustas 67-aastane Melissa oma TikToki videot, mida on vaadatud 2,3 miljonit korda.

"Suve saabudes hakkab tselluliit rohkem välja paistma ja mida vanemaks saate, seda rohkem tekib tselluliiti,” jätkas naine jutustamist. Nimelt näeb Melissa ise välja oluliselt noorem, kui arvata võiks. Paljud tema jälgijad ei usu samuti, et tegemist on juba kuldses eas daamiga.

Just seepärast kuulavadki tuhanded fännid naise ilusaladusi. Seekord otsustas daam jagada seda, kuidas ta tülikast tselluliidist vabaneb. Nimelt kasutab naine selleks tavalist käsitolmuimejat! "Ei, mitte seda suure vaakumiga, mis jalgadele kapillaarid tekitab, vaid väikest, millega ma köögipõrandalt puru imen." Melissa näitab ette ka selle, kuidas protseduur käib. Tselluliidi "imemist" alustab ta põlvedelt ja liigub üles reitele.

Jälgijad on hämmingus ning küsivad, mis marki tolmuimejat naine kasutab ja kust seda soetada saab. "Mul on seda kohe vaja!" kirjutas üks lugejatest.

"Mida iganes sa teed, ma usun sellesse, sest sa näed uskumatu välja!" kirjutas teine.

allikas: The Sun