LÕVI

Lõvi on kõikidest tähemärkidest kõige materialistlikum. Nad mitte ainult ei ela ülimalt materiaalses maailmas, nende eluunistus oleks seda lausa omada. Kuid Lõvid on ekstreemselt helded - nad on vabalt nõus kogu oma raha enda silmarõõmu peale kulutama, nad teevad seda kõhklematult ja hea meelega. Kuid ootavad ka ise kalleid kinke ja üllatusi...

SÕNN

Sõnn jumaldab ilu enda ümber ja läheks iga kell ülimalt luksuslikule puhkusele kui maalilisele väljasõidule. Ta võib kulutada viimse kui sendi, et osta endale kõige uuemad ja ilusamad riided ning sama kehtib ka tema kodu kohta. Tema suurim soov on, et just kodu näeks tema jaoks ideaalne välja ja ta eeldab, et tema kaaslane mõtleb samamoodi ning on ka nõus koduasjadesse küllaltki kopsakaid summasid panustama.

KAALUD

Ehkki oma loomult ei ole Kaalude tähtkujust inimene eriline harakas, siis teda kannustab suur soov olla teistega võrdväärne. Ehk kui tema suhtlusringkonnas on inimesi, kes saavad endale palju lubada, tekib ka Kaaludel suur tahtmine endale kõiki neid ilusaid asju osta. Isegi, kui finantsiliselt ei saa ta seda endale tegelikult lubada. Ja Kaalud ei hoia end ka kunagi tagasi siis, kui nad soovivad mõnele sõbrale kingituse või üllatusega head meelt teha - siis on nad kohe eriti altid suuri summasid kulutama.

Allikas: Your Tango