"Vahel saab kõige selgemad vastused teiste kogemustest," alustab oma kirja Naistekale Liina (33). Mida arvasid Naisteka lugejad?

"Võibolla on võimalik, aga seal peab olema korralik pikem suhtlemise paus vahepeal - aasta või kaks vähemalt. Muidu pole temast tegelikult üle saanud ega suuda aktsepteerida seda seisu."

"Ja kui leiad uue mehe ja sõbrustad jätkuvalt eksiga, mida siis uus arvama peab? Kahte elu ei saa elada, minevik jäägugi minevikku."

"Lase asjal rahuneda. Aastad teevad niikuinii oma töö. Kui pole ühiseid lapsi, on siiski targem eemale hoida. Eriti siis kui kasvõi ühel teist on uus kaaslane."

"Saavad küll!!!! Alati ei taandu kõik seksuaalsusele. Mul on pikki aastaid meessoost sõber, ta on minu abikaasa vanima õe poeg ja me enam-vähem üheealised."

"Eks see kõik oleneb. Aga üldiselt kui on tunda kasvõi grammike seksuaalenergiat või "igatsust", tasub vältida igasugu suhtlust. 6-12 kuud hiljem kui mõlemad neutraalsel pinnal võib uuesti olukorda hinnata."

"Uus mees ei hakka seda suhet kunagi aktsepteerima! Nii sa keerad kinni oma võimalused leida tulevikus uus mees. Peale armastust pole mingit sõprust, lahku, siis lahku, suhted läbi lõigata ja tagasiteed ega tagasi imbumist pole mõtet teha!"

"Eksmees saatis selle emaili ainult sellel põhjusel, et vajadusel oleks olemas kindel variant, kellega voodimõnusid nautida. Vaevalt ta reaalselt poliitikast ja maailma asjadest koguaeg arutada tahab."

"Naiselik uhkus peab määrama, sõber ei saa olla kui oled lahku läinud. Aeg on sulle vajalik et enda asjad korda ajada, mõelda ja osata olla üksi, elada üksi. Ennast tuleb õppida austama."