Seksiisu kadumine, see on nagu sportliku vormi kadumine, see ei tule iseenesest tagasi, kui sa mitte midagi ette ei võta. Uuringute järgi seksivad igal nädalal ainult 25% paaridest. Õnnelikud on need 19% värske suhte omanikud, kes seksivad nädalas kaks kuni kolm korda. 10% paaridest võivad aasta mööda lasta, enne kui jälle teineteisega füüsilist lähedust naudivad. Ajutine libiido langus on reeglina tervisemure, töö- või suhtestressi tulemus. Tugeva põntsu annavad kindlasti väikesed lapsed ja nendega kaasnev puudutuste üleküllus kombinatsioonis unetute öödega.

Üks tahab kallistada ja seksida, teine aga telekat vaadata

Hinnanguliselt 30% inimestest vajavad füüsilist lähedust selleks, et end armastatuna tunda. Tõenäosus on suur, et sinu kaaslane eelistab kallistustele ja seksile kvaliteetaega teatris või kinos. Eriti keerulised on kaugsuhted, kus üks pool tunneb seksipõua piinavat agooniat. Kuidas suhe toimima panna, et suure lähedusvajadusega kallim ei jääks tähelepanuta?

Armastuse keeleks nimetatakse neid tegevusi ja žeste, mis toovad kallima jaoks kohale sõnumi, et teda armastatakse. Armastuse keeli on kokku viis: füüsiline lähedus, tunnustus, kvaliteetaeg, kingitused ja teenimine. Esimesed kolm tüüpi on kõige levinumad. Seks ja puudutused on pjedestaalil esikohal nende jaoks, kellele sõnad on kui tühi tuul ning kingituse saamine on lihtsalt tore asi. Suhte püsimise nimel on oluline mõista iseenda ja oma kallima primaarset armastuse keelt. Ilma seda kõnelemata jääb hing kurvaks ja voodi külmaks.

Ettevaatust, seksialgatusele korvi andmine teeb haiget!

Füüsiline lähedus kui armastuse keel ei tähenda ilmtingimata ainult suurt seksiisu. Mõnesekundilised kallistused, käesilitus teenivad samuti hästi oma eesmärki armastuse sõnumi edastamisel. Aga ettevaatust, seksialgatusele negatiivse reaktsiooni saamine võib teha füüsilise läheduse armastajale haiget! Tema vajadustesse ei tohi suhtuda kergekäeliselt. Suhtenõustajad soovitavad kokku leppida seksimise päevad. Just nii! Kui sina tead ja tema teab, millal seksiks läheb, võtab see palju pingeid maha ... Kas täna läheb asjaks või mitte? Üks loodab pääseda, teine aga loodab näkkamisele. Kindlate päevade korral hakkab ka mõte liikuma, mida põnevat võiks täna magamistoas korraldada. Lapsed jõuab suunata organiseeritud tegevusele, näiteks Xboxiga hullama või multikaid vaatama.

Looduslikud erektsioonikapslid päästavad norgu vajanud peenise

Erektsiooni jäikuse hääbumisest pääsevad vaid vähesed mehed. Seksihuvi ei kao aga kusagile ka 80. eluaastates. Hinnanguliselt on 40–70% meestest kimpus erektsioonihäiretega: kas läheb liiga ruttu liiga heaks või siis on erektsioon vilkuvat laadi – on ja pole ka. Naine ootab oma mehelt endiselt tasemel etteastet. Looduslikud erektsioonikapslid ja erektsioonikreemid toetavad hiilgeaja erektsiooni saavutamist ja pikendavad erektsiooni kestvust. Turguta erektsiooni seespidiselt, looduslikult ja tervisele ohutult erektsioonikapslitega Musta Pantri seksapteegist.

45+ meeste lemmik on Marali erektsioonikreem. Kiiretoimeline kreem turgutab peenise verevarustust, muutes erektsiooni jäigemaks ja tundlikumaks.

Kaugsuhte päästab äpist juhitav vibraator, mis võimaldab kallimal ka teisest maailma otsast kontrolli haarata ja kallima orgasmi mõnulaineid juhtida.

Satisfyer Partner Box hullutab ka 10 000 kilomeetri kauguselt

Domineeriv või alluv seks – mis sellel armastusega pistmist on?

Kui ma talle piitsa ei anna, kas see tähendab kohe, et ma ei armasta teda? Füüsilisel lähedusel on palju erinevaid vorme. Hellitav puudutus sisendab mõne jaoks turva- ja lähedustunnet. Teise jaoks on õrnused üksinda igavad kui öö. Värvilisemad pliiatsid ootavad voodis tulevärki: ahelad, pesu, piitsad, käerauad, ettevalmistus ... Kõige olulisem on näha oma kallima silmis entusiasmi seksimisel. Meritähed sobivad nende jaoks ainult ookeani põhja kaunistama.

Planeeritud seksistsenaariumi elluviimine valmistab füüsilise nautleja jaoks suurimat rõõmu. Olgu selleks siis hellitav massaaž kallima poolt, üllatus seksikas pesus daami näol või ahelad voodi päise küljes üleskutsega „Mängi minuga“.

Vallatu ÖÖ lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Zeusi kliitoril vibreeriv peeniserõngas ja kliitori orgamsikreem Horny Jar. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ja masseeri. Temakese mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust … Seejärel aseta Zeusi peeniserõngas peale ja lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Leia endale ja oma kallimale parimad vallatused Musta Pantri e-poest. Saadame sinu ostu diskreetselt üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid!

Sinu,

Must Panter

Jaga
Kommentaarid