Kaksikud

Olgem ausad, Kaksik on üsna püsimatu ja tüdineb kõigest ruttu. Niipea, kui esimene põnevus on läinud, otsib ta juba vaheldust. Suhte alguses on ta valmis kuud ja tähti alla tooma, on tähelepanelik ja hooliv, aja möödudes tema hoiak aga muutub. Ta võib paista külma ja jahedana ning olla eemalolev.

Talle meeldib väga, kui tema eest hoolitsetakse ja kui teda imetletakse alati. Ainult ta ise suudab tähelepanu välja näidata ainult suhte alguses. Pärast, kui ta on sinuga juba harjunud, ei näe ta enam mõtet, miks pingutada. Tema arusaamine armastusest on sageli egoistlik ja isegi lapsik, isegi kui aastate möödudes asjad natuke muutuvad paremuse suunas.

Kaljukits

Kõik teavad, et tema elus on kõige tähtsamal kohal töö. Kõik muu tuleb peale selle. Suurema osa oma elust veedab ta karjääri tehes ja tööasjadega tegeledes, armastus ei ole tema elus prioriteediks.

Kui sind huvitab mõni Kaljukitse tähtkujus sündinud isik, siis arvesta kohe sellega, et sellist elu nagu armastusfilmis ei kingi ta sulle kunagi. Teda ennast ei huvita lihtsalt selline elu. Aga miski ei takista teil elamast hoolimata kõigest normaalset elu, lihtsalt tuleb leida kuldne kesktee ja mitte oodata seda, mida ta sulle pakkuda ei saa.

Veevalaja

Veevalaja jaoks on tähtis tema vabadus – ta tahab oma tahtmist. Ta ei taha end kellegagi siduda ega mingeid mõttetuid draamasid oma ellu. Ta tahab jagada hetki, niipea aga, kui hakatakse nõudmisi esitama ja tekivad pinged, eelistab ta parem lahkuda.

Ta võib olla ka romantiline ja tähelepanelik, aga aja jooksul lööb soov üksi olla ja elu nautida veelgi rohkem välja. Ja selle tõttu paljud ta suhted karile jooksevadki.

Skorpion

Skorpionist ei ole alati lihtne aru saada. Ta on tihti iseenda ja teiste vastu liiga nõudlik, talle meeldiks, kui asjad läheksid tema äranägemise järgi, ja olgem ausad, ta ei ole alati kõige romantilisem ega hoolivam. Tal on raske teise inimese soovidest aru saada.

Ta mõtleb tihti rohkem enda ja oma isikliku heaolu peale. Ja seega liigub suhe tema seatud rütmis edasi. Ta tahab kõigepealt enda tunnetes kindel olla, kui üldse hakkabki teie ühise tuleviku peale mõtlema.

Vähk

Vähk on hästi kaastundlik, talle meeldib tõesti hoolitseda oma lähedaste eest ja ta tahab, et kõik tunneksid end hästi tema ümber. Mis puutub aga romantikasse, siis on asjad teisiti. Ta lihtsalt ei oska. Ja ei tea, kuidas oma tunnetega hakkama saada. Ta otsib täiuslikkust. Ja on selle tõttu väga tihti emotsionaalselt segaduses.

allikas: Kodused Lood