Nr 1 naiste lemmik

Ibiza kliitorit imev ja g-punktil vibreeriv vibraator

Ibiza kliitorit imev ja g-punktil vibreeriv vibraator on üks võimsamaid turul. Ibiza kliitori stimulaator tekitab kliitoril rütmilisi vaakumeid kümnel erineval tugevusel ja kiirusel, mis loob imemise tunde. Vibraator on diskreetne, elegantne ja ääretult käepärase disainiga. Ta on kaetud antibakteriaalse silikooniga, mis tundub naha vastus siidiselt siledana.

Ibiza kliitorit imev vibraator on varustatud g-punkti vibrokuuliga, mille saad tööle panna kas kliitori stimuleerijast eraldi või samal ajal. G-punkti vibraatoril on samuti kümme režiimi vaiksest nurrumisest tugevate mürinateni. Vallatu Ibiza on ideaalne abiline eelmänguks või üksinda hullamiseks. Ibiza teab, et kliitor on orgasminärvide Meka ja naine võib saada mitu orgasmi: g-punktil ja kliitoril. Jah, need on kaks erinevat orgasmi. Eriti vapustav mõnulaine läbib keha, kui need mõnupunktid jõuavad orgasmini samal ajal.

Nr 2 naiste lemmik – tupelihased trimmi ja orgasmid võimsamaks

Yoni munade komplekt

Yoni munade komplekt toob sinu ellu kolme erineva kristalli väe. Komplektis on kolmes suuruses yoni muna: S, M ja L. Yoni munad on 100% looduslikust kvartsist ja saabuvad sinuni kaunis hoiukotis. Sertifitseeritud.

  • Suurus L: jadeiit (umbes 5 x 3,5 cm)

  • Suurus M: obsidiaan (4 x 3 cm)

  • Suurus S: roosa kvarts (3 x 2,5 cm)

Nr 3 naiste lemmik

Ibiza pöörlev jänkuvibraator

Ibiza pöörlev jänkuvibraator on võrratu. Ta teeb naisega kõike seda, mida suudaks ainult Superman isiklikult. Vibraator pöörleb, vibreerib ja suristab kliitoril. Ibiza sees olevad pärlid stimuleerivad kliitorit eriti mõnusalt. Naistel on kahte tüüpi orgasme: kliitoril ja g-punktil. Ibiza teab seda ja stimuleerib kõiki mõnunärve korraga. Vibraatoril on kuus pöörlemise kiirust ja kaksteist erinevat mustrit. Kokku rohkem kombinatsioone, kui unistadagi oskad.

Nr 1 meeste lemmik

Viggo masturbaator

Viggo masturbaatoril on kolm naudingute funktsiooni, mis ei jäta ühtegi meest külmaks: imev, vibreeriv ja tõukav. Need on parimad omadused, mis ühel masturbaatoril olla saavad. Viggo masturbaatori disain on diskreetne ja klassikaline.

Masturbaatori seest leiate pehme TPE-ümbrise ülirealistlike naudingute jaoks ja tekstuurse tunneli autentse kogemuse jaoks. Saate nautida ei midagi enamat ega vähemat kui kolme funktsiooni, mis kõik erinevad üksteisest, kuid on loodud teie naudinguks. Üles-alla tõukefunktsioon: võite seda nimetada, kuidas soovite, kuid see on funktsioon, mis paneb teid Viggosse armuma. See funktsioon paneb varruka üles ja alla liikuma. Võite arvata, et see on midagi, mida olete varem näinud, kuid tänu kahekordse varruka süsteemile on see maaväline kogemus.

Nr 2 meeste lemmik

Ohmama tõukav ja vibreeriv masturbaator

Ohmama tõukav ja vibreeriv masturbaator teeb mehe peenisega kõike mõnusat: suu järgi disainitud sisemus võtab peenise enda embusesse ja suristab selle korralikult läbi. Lülita sisse masturbaatori tõukamisrežiim ja sule silmad … sinu peenis on justkui imekauni naise suus, kes oma meelatel huultel edasi-tagasi käia laseb. Masturbaatori ava on veniv ja sobib igat mõõtu peenisega. Tänu oma 2,5 cm diameetriga avale tagab masturbaator tiheda tunde iga kord. Masturbaatori sisenemissügavus on 7,5 cm … mida on rohkem, kui enamik naisi suudab pakkuda. Ohmama masturbaatoriga saad kasutada mõlemaid funktsioone koos või eraldi, vastavalt oma meeleolule. Kanna peenisele veepõhist libestit ja naudi.

Nr 3 meeste lemmik

Pearl Traineri masturbaator

Pearl Trainer on realistliku disaini ja tekstuuriga masturbaator. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Pearli autentse tundega sisemus kohandub igat mõõtu peenisega.

Ergonoomiline käepide pakub mugavat haaret. Tänu välisele viimistlusele ja sisemistele tekstuuritele, mis naise kuju täiuslikult imiteerivad, saate nautida tõelise vahekorra tunnet, kogedes intensiivseid orgasme. Toode on veekindel, ideaalne selleks, et lasta end vees võrgutada.

Nr 1 paaride lemmik

Satisfyer Partner Box 2

Komplekt Satisfyer Partner Box 2 vürtsitab paarisuhet. Naise kõik 8000 mõnunärvi saavad võrratu naudingu osaliseks. Komplektist leiad kliitorit stimuleeriva, vibreeriva peeniserõnga Royal One ja Double Joy sinu ja tema vibraatori. Luksuslikus kinkekarbis vibraatorid pakuvad vaheldust, mida ei saa üheski suhtes olla liiga palju. Juhi vibraatoreid äpist kasvõi maailma teisest otsast. Kui tahad aga käed külge panna, siis vaheta mõnurežiime otse tootel asuvatest nuppudest.

Nr 2 paaride lemmik

Komplekt Iha ja Mõnu Pomm naisele

Komplektist Iha ja Mõnu Pomm naisele leiad vallatud abivahendid temakese libiido tõstmiseks ja orgastilisteks naudinguteks. Teadupärast on just naised need, kes vajavad seksilainele saamiseks rohkem turgutamist. Komplektis on kõik abivahendid mehele, et naine seitsmendasse taevasse viia: orgasmikreem, vibraator, iha tekitavad nätsud ja libesti.

Nr 3 paaride lemmik

Vallatu ÖÖ komplekt

Vallatu ÖÖ komplekt lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Coquette’i kliitoril vibreeriv peeniserõngas ning orgasmikreem Horny Jar. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ja masseeri. Temakese mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust … Seejärel aseta Coquette’i peeniserõngas peale ja lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Leia sinagi endale uus suvine vallatus Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Must Panter




Jaga
Kommentaarid