Just niipalju aega tagasi käis viimati kohtamas Marianne (42), kes nüüd saatuse tahtel taas vallaline on. „Tahaksin ju kedagi leida, aga ei jõua enam oma aega raisata ja pettuda ka enam ei jaksa,“ kurdab Naistekale kirjutanud naine.

„Minu 20 aastat kestnud abielu lõppes kuus kuud tagasi. Lootsin, et sel suvel kohtan kedagi, kuid kahjuks on suvi möödas ning sügisele üksi vastu minna on väga nukker. Tegin mõnda aega tagasi omale tutvumisportaali konto ning seal olen suhelnud virtuaalselt paari väga sümpaatse mehega. Nüüd peaks kokku saama, kuid ma lihtsalt pelgan – millest rääkida? Mida on sobilik küsida? Tahaks ju kohe teada, kas mees on normaalne või on ta hoopis alkohoolik, vägivaldne või muidu veidrik? Just selliste meeste otsa on sattunud minu sõbrannad ja seda südamevalu ma endale ei taha. Raskust on niigi palju elus olnud.

Kui ma küsin esimesel kohtumisel mehelt otse, et kas tal on ka mõningaid pahesid, siis kas ma ehmatan ta kohe ära? Kas ta üldse tunnistaks mulle? Millised on need küsimused, mida võiksin esimesel kohtamisel küsida ja millistega tasuks oodata? Andke nõu, ma olen tõesti väga „roostes“ selles osas!“