Naine nimega Ella Donnelly postitas hiljuti TikToki video, mis on tehtud juba pea aasta tagasi, kuid mis talle siiski rahu ei anna.

Nimelt jalutas Ella tänaval ning kandis nappi bikiinitopi-stiilis pluusi ning kõrge vöökohaga alt laienevaid pükse. Nii püüdis ta tänaval palju pilke ning sai ka kuulda negatiivseid kommentaare.

„Tegin selle video peaaegu aasta tagasi, kuid ma pole enam kordagi seda riietust kandnud, kuna need poisid, kes mind negatiivsete kommentaaridega üle valasid, panid mind tundma ebakindlalt,“ sõnas Ella ja lisas, et sellised kommentaarid teevad haiget. „Sõnad teevad haiget, kas sa mõtlesid seda nii või mitte, need poisid rikkusid mu õhtu ära, kommenteerides MINU keha.“

Video kommentaarides võtsid sõna ka jälgijad, kes arvasid, et selline riietus linnapildis jalutamiseks polegi parim valik ning pidasid tema pluusi pikkade käistega bikiinitopiks.

„Vabandust, aga see pole lihtsalt bikiinitopp – see, et see näitab natuke mu rinda ja natuke kõhtu, ei tähenda, et see oleks sobimatu,“ vastas Ella ega mõistnud, miks inimesed nii arvavad.

Ella rõivavalikuid saad vaadata SIIT.

Allikas: The Sun