Milliseid asju aga ei tohi andestada ega kahe silma vahele jätta?

1. Vägivald


Vägivald ei ole ainult füüsiline. Ka verbaalne vägivald on vägivald. Kui su kaaslasel on harjumuseks sulle oma sõnadega haiget teha või kui ta kasutab füüsilist vägivalda sinu kallal, siis ei tohi sa sellise mehe kõrvale jääda. Ka siis, kui see vägivald piirneb üksnes asjade lõhkumisega, peaks see sind valvsaks tegema. Sellised harjumused ei kao kuskile, vaid ajaga aina sagenevad.

2. Truudusetus

See, kes petab ühe korra, jääbki petma. Kui inimene on piirist ühe korra üle astunud, on üsna tõenäoline, et ta teeb seda veel. Kui su kaaslane on eelmistes suhetes juba truudusetu olnud, siis pole see võimatu, et ta ka sind petab. Iga normaalse suhte aluseks on vastastikune usaldus.

3. Sõltuvus

Narkomaania, alkoholism, seksuaalne sõltuvus ja kompulsiivne käitumine mõjuvad igale suhtele hävitavalt. Kui su kaaslasel on sõltuvusprobleeme, siis tea, et see paneb ohtu tema suhted, rahalise olukorra, karjääri ja isegi elu. Sõltuvusprobleemidega inimene peab end ennekõike ravima.

4. Haiglane armukadedus

Kui mees on liiga armukade, siis pole tal tõenäoliselt ei enesehinnangut ega enesekindlust. Normaalse mõistusega mees mõistab, et ta naisel on vaja sotsiaalseid suhteid teiste inimestega, ilma et ta näeks selle taga alati truudusetust. Kahjuks toob aga haiglane armukadedus enesega tihti kaasa vägivalda ja vihahooge.

Ära jää sellise mehega, kellel on eelmainitud probleeme, sa väärid olla õnnelik.

allikas: Kodused Lood