Ryan Scoatsil on suisa doktorikraad kolmekate teemal ja tal on teaduslikud seisukohad, kuidas need asjad ei toimi või toimima peaksid. Asi ei ole lootusetu ja on olemas viis kolmekat nii-öelda õigesti teha.

Miks kolmeka kinkimine on halb idee?

Populaarseim kohtinguäpp Tinder üritab varjata tõsiasja, et 30% nende kasutajatest on juba abielus. Tinderis on omalaadne fenomen: paarid, kes otsivad kolmandat ehk seda Ükssarve. Ühelt poolt otsivad kuldsõrmustega mehed ja naised oma partnerile vaheldust, teiselt poolt otsivad abielupaarid koos vürtsi. Tihtilugu on otsijaks naine, kes tahab oma mehele seksikat kingitust teha kolmanda näol. Kõlab nagu unistus? Aga just selleks see jääma peakski.

Kolmekaid kingivad naised oma mehele. Vastupidine versioon on harv nagu lumetorm kõrbes. Kolmeka kingituseks pakendamine muudab seksijad objektiks ja keskendub ainult mehele kui kingituse saajale. Naiste nauding jääb tagaplaanile ja kogu aur on mehe peal. Sellega kaasneb psühholoogiline sooritusärevus. Kohe, kui mehel kerkib peas küsimus, kui kaua ta oma erektsiooni hoida suudab, lüheneb see võimekus mitme minuti võrra. Kolmekas ei tohi ometi kähkukas olla, aga kipub üllatuse korral seda olema.

Kolmeka ajal peab erektsioon kohe eriti kaua kestma – peeniserõngas on mehe parim relv võimsaks erektsiooniks

Kui kolmekat tehakse esimest korda ja see tuleb mehe jaoks üllatusena, siis jääb üks oluline samm vahele, nimelt emotsionaalne ettevalmistus. Kolmeka õnnestumiseks on vaja, et kõikide asjaosaliste soovid ja vajadused oleks arvesse võetud. Vastasel juhul kaks osalevat naist kõigest näitlevad, et neil on mõnus. Mitte ükski mees ei taha, et nende kaaslane või antud juhul kaaslased teeskleksid orgasme ja voodis kõlaksid võltsid mõnuoiged. Mehele naise kinkimine muudab selle seksika nümfi lihtsalt objektiks. Kolmekate ekspert seksuaalterapeut Stella Harris rõhutab, et inimesed ei ole seksmänguasjad.

Eelnevalt tuleb läbi arutada, mida ja kui palju aktsepteeritakse, ning välja selgitada, kus jookseb piir: kas suudlused, anaalseks, sidumine, laksud, suuseks on kolmeka osad või mitte? Kas kingitud naine on biseksuaalne ja seksib mõlema partneriga või on ta hetero ja toimetab ainult mehega? Kolmekesi seksimine ei ole sama spontaansusastmega nagu kahe inimese vaheline esmakordne seks. Kolmeka puhul on väga keeruline selle toimumise hetkel ümber mõelda ja magama keerata. Kolmeka detailid tuleb alati ette kokku leppida.

Kuidas kolmekat õigesti ette võtta?

Ryan Scoats annab nõu, et alustuseks tuleks end heteronormatiivsest mõtlemisest lahti lõigata. Kolmeka puhul soovitakse voodisse ühte biseksuaalset naist. Turvaline lähenemisviis on liituda biseksuaalsete kogukondadega ja neid leidub interneti hämaruses palju. Juhul kui on sõpru ja tuttavaid, kes selle teemaga sina peal on, siis on pool väljakutsest juba läbitud. Õiges suhtlusringkonnas viibides saad luua usaldusväärsed suhted ja paluda kellelgi, keda sa juba tunned, oma mehele nii-öelda kingituseks tulla.

Kindla peale minek on oma mehele käekell või mõni spordividin kinkida. Kolmekaid tasub koos planeerida ja mitte üllatusena kinkida. Kolmeka kinkimine saab sajal erineval moel valesti minna ja vaid mõnel üksikul viisil õigesti välja kukkuda. Seksi saab palju lihtsamate elementidega vürtsitada. Külasta Musta Pantri e-poodi ning leia endale ja oma kallimale vallatut vaheldust.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Jaga
Kommentaarid