Vaata üle, ega sinu rahakotis ei ole midagi järgnevatest:

  1. Paroolid ja pin-koodid

Vahel kirjutatakse oma erinevad paroolid ja pin-koodid paberilipikutele ja hoitakse neid rahakotis, et mitte tähtsaid numbreid ära kaotada. Aga kui sa peaksid ilma jääma oma rahakotist, jääd sa ilma kõigest. Kui sa tõesti pead need numbrid üles kirjutama, hoia paberit kindlas kohas (kodus) ja oma kaartidest eemal.

  1. Tagavaravõti

Kindlasti ei tohiks rahakotis olla kohta kodu tagavaravõtmele. Kui see peaks koos rahakotiga kaduma ja lisaks saab su rahakotist aimu ka kodusest aadressist, võivad kahjud olla suuremad, kui arvatagi oskad. Tagavaravõti on mõistlik anda hoiule pereliikme kätte või väga hea sõbra või usaldusväärse naabri kätte.

  1. Pass

Ka passi ei tohiks rahakotis hoida, sest selle dokumendi abil saab korda saata palju pahandust, kui see peaks sattuma valedesse kätesse. Kui oled reisil, ei tasuks samuti passi endaga linnas kaasas kanda, vaid pigem uurida peatuspaigast, kas nad pakuvad turvalist hoiukohta.

  1. Mitu krediit- ja pangakaarti

Kui sul on erinevad krediit- ja pangakaardid, kanna kaasas ainult neid, mida tõesti igapäevaselt vajad. Kui peaks juhtuma, et jääd rahakotist ilma, on väga tülikas hakata kõiki neid erinevaid kaarte sulgema ja hiljem uuesti taotlema.

  1. Sinu telefon

Kui sul on mahukas rahakott, on võimalik, et kasutad seda vahel ka telefoni hoidmiseks, aga siin kehtib sama reegel: kui peaksid ilma jääma rahakotist, jääd ka telefonist.

  1. Tšekid

Kuigi sa võid tšekke koguda, et hoida silm peal oma raamatupidamisel, ei peaks need olema rahakotis. Kuigi tšekkidel ei ole kirjas sinu täpseid andmeid, võivad halbade kavatsustega profid sealt vajadusel suurema info kokku panna ja sinu pangakontole ligi pääseda.

  1. Kõik asjad, kus peal on sinu aadress

Kui oled mingil põhjusel üles kirjutanud enda aadressi või ehk ka mõne pereliikme oma, siis ära hoia seda paberilipikut rahakotis. Pane see kodus kohta, kust oskad seda otsida.

Allikas: All Women's Talk