„Õudselt on ära väsitanud pidev vaidlemine lastega raha teemal. Mul on kaks last vanuses 11 ja 13 ning nad mõlemad saavad taskuraha 15 eurot nädalas. Kodus on alati söök olemas, kõik riided ja vajalikud tarbeesemed on samuti olemas ja taskuraha on siis selleks, et endale vahel mõnda snäkki või maiustust osta või muud pudi-padi.

Aga kodus on meil kogu aeg tüli üleval – lapsed kaeblevad, et seda on vähe ja et paljud nende sõbrad saavad lihtsalt vanematele sõnumeid saata sisuga „Kanna raha, lähen kinno“. Vanemad kannavad siis lausa 30 eurot või antakse raha 50 euro kaupa. Minu omad siis muudkui vinguvad, et miks ma selline kitsipung olen, 15 euro eest ei saa midagi ja sõprade ees on lausa piinlik. Mina aga ei tunne, et 15 eurot nädalas lihtsalt pudi-padi peale kulutamiseks oleks vähe ja ma üritan neid õpetada raha väärtusest aru saama, aga muidugi ei taha nad sellest mõeldagi, kui sõpradele nii kergelt raha antakse.

Ma ei jaksa nendega enam tülitseda, aga summat lihtsalt niisama tõstma pole ka nõus. Tahaksin lugeda teiste kogemusi, kuidas toimub taskurahaga majandamine muudes peredes.“

Lugejad, avaldage kommentaarides oma arvamust: kui palju peaksid lapsed taskuraha saama?