Kuid mõnikord võivad kostüümid tekitada hoopis tuli. Nii läks naisega, kelle poiss-sõber otsustas ta kostüümi tõttu hoopis maha jätta.

Naine nimega Pia Blossom selgitas oma TikToki kontol @pisblossom_x, et tal oli väga põnevil, sest sai leidis kõpuks põhjuse, et kanda ägedat kostüümi. Pia elukaaslane, aga arvas hoopis vastupidist.

Nimelt riietas 25-aastane naine end Playboy jänkuks. See tähendas seda, et naine kandis sügava dekolteega trikood, mille alla tõmbas sukkpüksid. Kaela pani valge krae ning käte otsa valged käised. Dekolteele ja huultele tegi kunstverepritsmed.

Vahetult enne välja minemist, postitas Pia pildi Instagrami ning sellele reageeris tema kallim, kes arvas, et riietus ei ole sobilik klubisse minekuks. „Ta soovitas mul sukad vahetada retuuside vastu, kuid arvasin, et see rikub üldmuljet,“ räägib Pia, kes jäi oma valikule kindlaks ning suundus pidutsema.

Kostüümivahetus ja vallalise staatus

Hiljem klubis, kohtas Pia meest, kes oli end riietanud praemunaks. Andes kostüümikandjale teada kui väga talle munakostüüm meeldib, otsustas mees oma kostüümi Piale anda. Naine tõmbas selle kiirelt selga ning postitas endast foto uue kostüümiga sotsiaalmeediasse. „Arvasin ekslikult, et mu poiss-sõbrale see meeldib, sest nüüd olin ilusti kaetud,“ naerab Pia, kelle sõnul läks kõik hoopis vastupidi.

Peale foto nägemist hakkas tema poiss- sõber helistama ning sõnumeid saatma, kahtlustades, et naine on kostüümi saamiseks teise mehega maganud. „Lõpetasin kõne, lülitasin telefoni välja ning jätkasin õhtut oma sõpradega ega näinud teda enam.“

Hiljem kuulis Pia ühistelt tuttavatelt, kuidas ekskallim oli öelnud, et jättis Pia maha kuna too pettis teda.

allikas: The Sun