Noored jagasid enda jaoks toimivaid reegleid ka sotsiaalmeedias ja loomulikult on inimeste reaktsioonid emotsionaalsed. Näiteks on paari jaoks normaalne, et nad jagavad teineteisega terve ööpäeva vältel telefonis oma asukohta ja ei veeda ilma kaaslaseta aega vastassoost isikutega.

Sotsiaalmeedia kasutajad peavad selliseid reegleid mürgisteks ja kinnisidee laadseteks. Paari TikToki postitatud video, kogus kiiresti üle 7,3 miljoni vaatamise, ja oli neile endalegi üllatuseks, kui negatiivseid reaktsioone see esile kutsus. Jaden ja Andy tõid videos välja kolm enda abielu vastuolulist reeglit. Esimene neist on juba ülalmainitud pidev asukoha jagamine Life360 rakenduse abil.

Teine reegel, mida paar meeles peab, on teineteisega kõigi oma paroolide jagamine. „Meil ei ole saladusi,“ kommenteerisid noored ise. Ja viimaseks ehk kõige tugevamaid reaktsioone esile kutsunud reegel: „Me ei veeda vastassoost isikutega ilma teineteiseta aega.“

Paar on koos olnud kolm aastat, ja hiljuti pärast ülikool lõpetamist, nad ka abiellusid. TikToki kasutajad reageerisid paari reeglitele üsna tugevalt. „Need reeglid on pagana mürgised,“ kirjutas üks.

„Need reeglid ei räägi muust, kui usalduse puudumisest, igas mõttes,“ kirjutas teine.

„Kõlab nagu kinnisidee,“ väitis kolmas kasutaja.

„Viimane tundub eriti halb reegel. Kui sa ei suuda kaaslast usaldada, miks siis üldse koos olla?“ oli veel üllatunud reaktsioone.

Hoolimata sellest, et abielupaar sai oma reeglite osas palju negatiivset tähelepanu, leidus ka palju poolehoidjaid, kes sõnasid, et ka nemad järgivad oma abielus sarnaseid reegleid.

Üks kasutaja kommenteeris lausa: „Ma nõustun kõigi nende punktidega, teen ka ise oma abielus samu asju, ja ma olen erialalt abielu terapeut!“

Ka teine kasutaja oli nõus, et need teineteisele seatud reeglid ei ole üldse imelikud. „Meie teeme abikaasaga samu asju! Minu meelest on see mõistlik, sest ei jäta ruumi ebakindlusele.“ Leidus ka kolmas kasutaja, kes oli samuti eelkõnelejatega nõus, väites, et ka tema ja ta kaasa jaoks on need täiesti tuttavad reeglid.

Allikas: The Sun