Washington Posti avaldatud andmete kohaselt umbes 23% täiskasvanutest ei seksi igal aastal. Millest see tuleneb? Lõppude lõpuks taanduvad mured iha puudumisele ehk madalale libiidole.

Kuidas seksipõuda vältida?

Kui mesinädalate hormoonid on haihtunud, siis jõutakse seksuaalse sobivuse tuumani – libiidode omavaheline sobivus!

Libiidol on kaks erinevat tasandit:

  • Aktiivne iha – seesmine hormonaalne tung, mis paneb vere vemmeldama ja füüsilist lähedust otsima. Suhte alguses on aktiivse iha tase loomulikult kõrge. Me flirdime, lööme end üles ja saadame välja valmisoleku signaale. Pärast alguse särtsu taandumist soovitavad teadlased aktiivse iha taseme tõstmiseks rohkelt masturbeerida. Nagu seisev vesi ajab torud rooste, nii langeb ka aktiivse libiido tase, kui inimene oma orgasmid unarusse jätab. See kehtib nii naiste kui ka meeste puhul. Naiste hirm, et mehe masturbeerimine on selge märk sellest, et temakeset ei piisa, on täiesti väär arusaam. Süües kasvab isu ja tänu eneserahuldamisele tuntakse ka oma kallima vastu suuremat huvi, kuna hormoonide tase püsib üleval.

  • Reaktiivne iha – see on meie füüsiline ja mentaalne reaktsioon välistele stimuleerijatele: naine kaunis pesus, puudutused, flirt. Reaktiivne iha käivitub tänu seksuaalsetele seostele, mis tekivad meie meeltes tänu positiivsele emotsioonile. Reaktiivse iha puudumine vaevab suurt hulka paare. Etteheited stiilis: ta ei pööra mulle tähelepanu, ei löö end enam üldse üles, mind nagu polekski olemas ... Need on tavalised teraapiakabinetti jõudvad mured. Parim soovitus, mida eksperdid anda saavad, on see, et ole ise suhtes see armuke, keda sa endale tahaksid, ja ära oota, et kallim võtaks kogu reaktiivse iha tekitamise koormuse enda õlgadele. Lõikad seda, mida külvad!

Omavaheline seksistiilide ja libiidode erinevus on peamine suhte pingete põhjus

Armastuse stiilid hõlmavad endas seda, mis kallimat erutab ja milline on tema seksi stiil. Naised ja mehed on igas mõttes väga erinevad. Seksuaalse klapi leidmisel on oluline tunda eelkõige iseenda iha käivituse ja naudingute valemit. Me muutume õnnetuks, kui proovime ainult oma kallimale meelehead teha. Vajuta kirehoos neid nuppe, mis sinu kallima libiido helisema panevad, ja teil kummalgi ei teki vajadust suhteväliselt lisasärtsu ööklubist või töökaaslase voodist otsima minna.

Seitse peamist armastaja stiili – kes oled sina ja kes on sinu kallim voodis?

Hingeline armastaja

Tema vajab linade vahel silmsidet, romantikat ja õrnust. Tal kipub olema allergiline reaktsioon partnerite vastu, kes tahavad voodis igasugu hulluseid proovida ja tempo üleval hoida. Hingeline armastaja vajab pikka eelmängu ja seda eriti naise puhul. Orgasmilõhe on seda tüüpi libiidoga naiste puhul väga suur ja neil on raske klassikalise penetratsiooniga orgasmini jõuda. Nad vajavad enne penetratsiooni silitusi, kliitorimassaaži. Neile meeldivad sensuaalsed mängud: silmad kinni seotud, samal ajal kui kallim kõditab ja suudleb keha.

Abivajaja

Natuke saamatuna mõjuv inimene, kes vajab tuge ka linade vahel. Ta keskendub tihti enda orgasmi saamisele ja peab õrnutsemist ja pikka eelmängu tiluliluks. Abivajaja seksuaalse õnne olemasoluks on oluline, et ta oskaks ennast ise rahuldada ega sõltuks ainult oma kallimast. Tal peaks kindlasti olema vallatuste sahtel, et oma orgasmi teekonda kõigepealt ise tundma õppida.

Andja

Teda erutab ennastunustav naudingute pakkumine oma kallimale. Ta vihkab orgasme teesklevaid meritähti. Ta tahab täpselt teada, mis kallimale meeldib ja mis mitte. Vapustavad orgasmid on tema jaoks eesmärk omaette. Samas on tema libiido reaktiivne ehk ta ootab kallimalt huvi signaali. Seetõttu ei sobi kaks andjat omavahel kokku. Nad jäävadki vastastikuseid signaale ootama ja jõuavad kiirelt lahkumineku äärele.

Ärev armastaja

Tema vaevleb pideva sooritusärevuse käes. Enamasti on mehed hädas sisemise survega alustada seksi ja olla 100% tasemel. Sellel on ka teaduslik põhjendus – nimelt kuni 70% meestest on mingil määral hädas erektsioonihäiretega. Kas läheb liiga ruttu liiga heaks või siis erektsioon vajub ära. Ärevatele armastajatele sobib kõige paremini hingeline või avastaja tüüpi partner. Kuna peenise funktsioneerimine on naiste jaoks olulisem kui peenise suurus, siis need armastajad saavad palju tuge seksapteegi toodetest nii enneaegse seemnepurske tagasihoidmisel kui ka erektsiooni võimsuse suurendamisel.

Madala sugutungiga armastaja

Tal on looduse poolt kaasa antud madal aktiivne libiido. Ta ei tunne vajadust iga päev masturbeerida või mitu korda nädalas kallimaga seksida. See-eest on tal adekvaatne reaktiivne libiido. Ta ei algata seksi, ent on üsna aldis erutuma, kui kallim flirtima hakkab. Teda tuleb käima tõmmata.

Avastaja

Piirangutevaba armastaja, kes vajab intensiivsust ja uudsust. Tihti peetakse avastajat vimkaga seksi armastajaks. Avastaja lihtsalt armastab erinevaid asju proovida ja ainuüksi mõte uudsusest erutab teda. Tal on kõrge aktiivne ja reaktiivne libiido. Suhteraskused tekivad avastajal hingelise armastajaga, kes vajab etteaimatavat ja õrna rutiini, ning äreva armastajaga, kes peab kõike seda liiga hulluks.

Karm ja mürgeldav armastaja

Tema jaoks tähendab hea seks lendavaid mööblitükke. Tal on suur aktiivne iha ja ta on alati valmis linade vahele hüppama. Seks peab olema sportlik üritus ja kõige väiksem seksuaalne klapp on tal hingeliste armastajatega. Kuidas sellise partneriga hea klapp leida? Siinkohal on oluline, et mürgeldaja õpiks ka oma kallimat tundma ega keskenduks ainult enda naudingu stiilile. Tuleb osata anda, selleks et saada!

Kuidas erinevate libiidodega armastajad omavahel sobituma panna?

Eelkõige tuleb võtta hetk ja aru saada, mis sind ennast erutab: kas sul on sisemine aktiivne libiido, mis ei vaja suurt välist stimulatsiooni, või vajad partneri signaale vallatute mõtete tekkimiseks? Seejärel jälgi oma partnerit ja kaardista tema libiido ja stiil.

Pikaajalise suhte seksuaalset potentsiaali kasutavad vaid vähesed paarid ära, kuna lihtsalt ei tunta iseennast ega oma partnerit. Hea seks on õnneliku suhte kriitiline osa. Naudingute stiilid on inimestel erinevad ja ühisosa leidmine on võtmesõna. Maha ja kohe tegema ei sobi kõigile. Kõik ei naudi silitusi ja silmsidet. Kui sul on aga kallim, kes seda vajab, siis pead selle oma magamistoa harjumustesse tema rõõmuks sisse tooma. Vaheldust armastavad aga kõik ja hea seks on kombinatsioon sinu ja tema eelistustest.

Leia enda ja oma kallima parimad vallatuste sahtli ulakused e-poest. Saadame kõik tooted diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid