Ühepoolsed pingutused

Sina kuulad teda ära. Sina annad talle nõu. Sina teed plaane ja ettepanekuid. Sina annad talle aega. Tähelepanu. Teed kingitusi. Muretsed tema pärast. Ja vastu ei saa sa praktiliselt mitte midagi. Sa ei ole ju rumal. Sa väärid kedagi, kes sind armastab ja kes teeb sind õnnelikuks. Ja see keegi ei ole tema.

Sa ei huvita teda

Milline oli sinu lapsepõlv? Ta pole sulle ühtegi küsimust selle kohta esitanud. Mis sind huvitab elus? Sa võid kihla vedada, et ta seda ei tea (ja tal on sellest tegelikult ükskõik). Kui midagi peaks sinuga juhtuma, siis ta isegi ei võta vaevaks järele uurida, kuidas sul läheb. Mõnikord katsud sa enda lohutuseks siiski öelda, et ta on tagasihoidlik ja ei julge, vajab natuke aega, tahab säilitada salapärasust suhtes... Ei! Sa lihtsalt ei huvita teda. Seega, ära raiska enam oma aega ega energiat temasuguse peale.

Ta tahab sind muuta

Kujutad sa seda endale ette? Sina, koos kõikide oma heade ja halbade omadustega oled just selline nagu sa pead olema, sa oled ainulaadne ja tore inimene. See, kellel tuleb pähe rumal mõte, et sa peaksid enda juures midagi muutma, ei vääri sinu väärtuslikku aega.

Ta varjab sind

Kui sa oled temaga juba pikalt suhelnud, aga pole näinud tema sõpru ega lähedasi (ja tema ise ei tunne huvi sinu omade vastu), siis on ehk aeg see suhe lõpetada. Kellegi armastamine tähendab seda, et sa armastad ka tema elu ja tunned ka neid inimesi, kes on osa tema elust.

Ta paneb sind rohkem nutma kui naerma

Ja see ongi põhjus, miks sa pead tema juurest ära minema. Nüüd ja kohe!

Ta flirdib teiste naistega

Ta on kas seelikukütt või mängib sinuga. Kuidas ka ei oleks, ta ei austa sind. Kui te just ei ole ametlikult vabas suhtes, kus mitmenaisepidamine on lubatud, siis on tegemist ikka väga suure austuse puudumisega sinu vastu.

Ta ei pea oma lubadustest kinni või valetab

Mis on armastuse aluseks? Austus ja usaldus.

Ta on ihne ja kade

See tähendab, et ta ei ole lahke. Ja ta ei taha sinuga jagada. See on üks puudus, mis võib teie suhtes palju halba teha (ta mõtleb ainult enda heaolule, ei jaga sulle piisavalt armastust jne).

Ta tuju muutub pidevalt

Ühel päeval armastab ta sind meeletult. Järgmisel päeval eirab täiesti. Ta on püsimatu loomusega. Või väga kirglik. Või mõlemat korraga. Kuidas ka ei ole, kui sa tahad oma närve hoida, siis mine tema juurest minema.

Ta tunneb sinu vastu huvi ainult hilja õhtul

Võib-olla on tal päeval väga kiire ja pole sinu jaoks aega. Aga imelik ikkagi, et isegi laupäeva pärastlõunal ei leia ta sinu jaoks aega. Öösel tuled sa talle aga meelde küll. Päevasel ajal on võimatu teda kätte saada. Parem, kui sa unustad selle suhte.

Allikas: Kodused Lood