Sõnn

Õhus on uuendused ja muutused Sõnni jaoks. Uued tuuled hakkavad tema elus puhuma. Tuuled, mis toovad talle head õnne. Ta viib kõik oma plaanid ja projektid ellu ja mitmed tema soovid täituvad. Kõikide märkide järgi tehakse talle üks väga hea pakkumine, millest oleks patt ära öelda, sest sellega kaasneb palju parem palk. Töö juures hinnatakse teda vääriliselt ning jäetakse talle vabad käed otsustada oma äranägemise järgi. Praegu on kõige õigem aeg rääkida palgatõusust või ametikõrgendusest. Detsembrikuu toob Sõnnile ka palju raha juurde täiesti ootamatul moel.

Sõnn võib tunda uhkust oma tööde pärast, sest sellel kuul suudab ta suuri asju korda saata ja on rahul, et saab oma eesmärgid ellu viia. Kõik ei ole alati läinud läinud nii lihtsalt, ka temal on olnud oma elus raskeid aegu, ent vähemalt sellel kuul peaks kõik minema ilma probleemideta. Tal on õigus vähemalt kordki elada oma unistuste elu.

Kaksikud

Selle aasta detsembris peaksid Kaksikud õnnest ja rõõmust lausa pakatama. Kõik probleemid kaovad, kõikidest takistustest saab ta üle. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad. Ta läheb aastavahetusele vastu rahuliku südamega, naeratus huulil. Kuu alguses võib töö juures olla pingelisem aeg, Jupiter Kalades võib tuua Kaksikute teele mõningaid takistusi, aga õnneks saab ta kõigest üle tänu Marsi abile, mis praegu viibib Kaksikute märgis. Ja isegi, kui ees on ootamas kiired päevad, on need täis rõõmu ja õnne. Kaksik viib kõik oma eesmärgid ellu ja rohkemgi veel.

Veevalaja

Veevalaja elus on algamas uus ja põnev ajajärk, väga paljutõotav ajajärk. Kõikide märkide järgi tekib Veevalajale mitu head ideed ja plaani detsembrikuu jooksul, mis tõotavad talle suurt kasu sisse tuua. Merkuur ja Veenus toovad talle uue ja parema töökoha pakkumise, mis peaks talle meeltmööda olema, sest sellega kaasnevad põnevad väljakutsed ja on kogemuslikult väga rikastav. Marss aitab tal kiiremini reageerida ja paremaid otsuseid vastu võtta kõige õigemal hetkel. Saturn aga paneb teda tegutsema ja muudab ta suhteid tugevamaks, mis aitavad tal kindlustada oma tulevikku.

Allikas: Kodused Lood