Fotokalendrid valmivad tegelikult imelihtsalt – vajad vaid pisut loovust ning võidki ise disainida kalendrid, mis muudavad iga järgmise aasta kuu eriliseks. Kui sa pole kindel, kust alustada, siis jagame sulle Prindistuudio poolt mõned nipid.

Kuidas 2023 kalender disainida?

  • Vali välja oma lemmikfotod

Sorteeri välja kõige armsamad ja parima kvaliteediga fotod, mida sooviksid kalendris näha – perepildid, puhkusefotod või laste saavutustest loodud jäädvustused. Kui armastad näiteks loodust pildistada, siis miks mitte disainida oma looduskalender!?

  • Leia kõige meeldivam kalendritüüp

Prindistuudio tootevalikus on erinevas formaadis seinakalendrid, lauakalendrid, posterkalendrid ja taskukalendrid. Olenevalt kalendri kasutusotstarbest, fotode rohkusest ja oma isiklikust maitsest tuleks teha nende vahel valik.

  • Mõtle välja fotode asetus

Seinakalendritesse saab iga kuu päisesse valida ühe foto või moodustada ise erinevaid kollaaže. Viimaste loomiseks on Prindistuudio kujundusprogrammis hulk näidispõhju, mida võib alusena kasutada. Seina- ja lauakalendritele saab ise disainida ka kaane.

  • Lisa oma tähtpäevad ja sündmused

Seinakalendritesse ja lauakalendritesse saab lisada ka kõik sulle või kingisaajale olulised sünnipäevad, pidupäevad jm sündmused, et need oleksid aasta läbi silme eest ega ununeks eal.

  • Lisa soovi korral teksti ja kaunista kalender

Seina- ja lauakalendritesse võib igale kuule lisada erineva tausta või kasutada läbivalt sama tausta. Samuti saab kalendrid kaunistada lõikepiltidega ning lisada oma tekste.

  • Kontrolli disain üle ning telli

Kui oled loodud kalendriga rahul, vaata see veel kord rahulikult üle, kontrolli tähtpäevad ning imekaunis kingitus kallile lähedasele või mälestusese endale ongi valmis.

Lisaks fotokalendritele pakub Prindistuudio võimalust ise disainida ka 2023 kalendermärkmik. Kõvakaanelised kalendermärkmikud on kahe erineva imekauni sisuga ning värvitavate mandalapiltidega. Ise saab märkmikule kujundada kaane või lisada oma pilte ja tekste valmis kaanedisainidele.

Niisiis ei ole fotokalendri ise valmistamises midagi keerulist. Kui aga siiski tundub, et ise kujundada ei soovi või puudub selleks vajalik aeg, võib alati pöörduda ka Prindistuudio disainerite poole, kes töö sinu eest teevad.

Galerii:

Jälgi Prindistuudio tegemisi ka: