1. Ta muudab su õnnelikuks

Sa avastad end mõtlemas ja tundmas, et oled tõepoolest õnnelik – viisil, mida ei osanud varem ettegi kujutada. See ei ole ajutine õnnetunne, nagu põneval reisil või head rooga süües, see on sügavam ja pikaajalisem, mis peitub väikestes hetkedes ja märkamistes.

2. Ta on su parim sõber

Ta on esimene inimene, kellele tahad kõigest teada anda: parkimistrahvist, uuest menüüst sinu lemmikrestoranis ja nii edasi. Sa tahad temaga jagada kõiki detaile enda elust ja selle mitte tegemine tunduks sulle veider.

3. Ta on huvitatud sinu elust toimuvast

Ta küsib su õpingute ja töö kohta. Ta võtab aega ja süveneb, et kuulata, mida sa räägid. Mis kõige parem – ta tõepoolest mäletab kõike, mida oled talle rääkinud.

4. Ta tutvustab sind oma sõpradele

Sõbrad on tema jaoks pühad, aga ta soovib, et ka sina nendega kohtuksid ja nemad sinuga tutvuksid. Siin ei olegi rohkemat vaja öelda…

5. Ta pingutab sinu nimel

Ta teeb sinu jaoks rohkemat, kui lihtsalt ukse avamine ja mantli selga aitamine. Isegi kui tal on tööl või koolis kiire periood, hoolitseb ta selle eest, et sina oleksid number üks prioriteet.

6. Tal on valus, kui sul on valus

Kui sul on raske aeg, kuulab ta sind ja püüab lohutada. Ta ei ole sinu osas ülekohtune, isegi siis, kui sul ei ole õigus. Hoolimata keerulisest olukorrast tahab ta sulle ainult head.

7. Ta on sinu üle siiralt õnnelik

Ta on õnnelik, kui sina oled õnnelik ja ta on uhke sinu saavutuste üle. Kui sinuga juhtub midagi head, on ta siiralt õnnelik ja elab sulle kaasa.

8. Ta naerab su naljade üle

Jah, ka siis, kui need ei ole kõige naljakamad. Ta lihtsalt oskab su huumorit ja sind piisavalt hinnata.

Allikas: Your Tango