Päikesekaitsefaktorita päevakreemi kasutamine

Naha igapäevane niisutamine on väga tähtis. Selleks aga, et oma nahka korralikult kaitsta, ei tule kasutada tavalist näokreemi, vaid valida päikesekaitsefaktoriga päevakreem. Naha vananemise ennetamiseks ja kaitsmiseks päikesekiirte kahjuliku mõju eest (naha kuivus, kortsud), on tähtis valida niisutav päikesekaitsefaktoriga päevakreem ja seda isegi talvisel ajal.

Happelise seebiga näo pesemine

Igapäevane näonaha puhastamine on tähtis, aga tingimusel, et sa kasutad sobivaid hooldusvahendeid. Liiga happelise seebiga näo puhastamine rikub nahka, kiirendades kortsude teket, ärritades nahka ja muutes seda kuivaks.

Puuvillasest materjalist padjapüüri kasutamine

Terve öö hõõrud sa oma nägu vastu patja, aga kui kasulik see sinu nahale on? Puuvillasest materjalist padjapüürid ei ole head ei nahale ega juustele. Osta parem siidist padjapüür, mis on palju õrnem ja ennetab naha enneaegset vananemist.

Liigne puudri kasutamine

Meik võib imesid korda saata, aga samuti kiirendada naha vananemist. Sellepärast ära kasuta liiga palju puudrit, sest valesti kasutades toob puuder kortsud nähtavale. Ja muidugi kuivatab puuder näonahka.

Näopuhastuse salvrätikute kasutamine

Tegelikult tuleks neid vältida nii palju kui võimalik. Sellised salvrätid ärritavad nahka ja kiirendavad kortsude teket, eriti kuiva naha puhul.

Allikas: Kodused Lood