Amazon on ainus keskkond, kus seksleludele ausalt arvustusi jagatakse. Siin on tuhandete ostjate lemmikud orgasmimasinad, mille nimel tasub töölt tervisepäev võtta!

Nr 1 meeste lemmikabivahend: Studi 1001 erektsiooni pikendaja

Studi 1001 on meestele, kes tahavad, et erektsioon kestaks seni, kuni ka naine orgasmi saab. Rahvusvaheline keskmine penetratiivse seksi kestus on umbes 5 minutit ja lõbu ongi läbi. Kui sina oled üks neist, kes peab voodis vastu vaid mõne minuti, siis on Studi 1001 just sinule. Kuidas toode toimib? Geel sobib meestele, kel pole probleeme erektsiooni tekkimisega ja orgasm kipub juba 1–5 minutiga tulema. Geel kantakse peenisele kogu peenise pikkuses. See stimuleerib peenise verevarustust ja vähendab naha tundlikkust. Tulemuseks on õnnelik naine, kes naudib penetratsiooni seni, kuni ka tema orgasmini jõuab. Teadupärast vajavad naised umbes 20 minutit penetratiivset seksi.

Kui sinu erektsioon kipub ära vajuma, siis on sinu parim sõber magamistoas hoopis Marali erektsioonikreem, mis stimuleerib verevarustust ja suurendab tundlikkust.

Tenga Spinneri masturbaator on tuhandete meeste lemmik. Täiesti uue tehnoloogiaga meeste masturbaator, mille pehme seina vahele on lisatud spiraal, mis pöörleb, kui sellesse peenis sisestada. Sina liigu masturbaatoriga mööda peenist üles-alla ja naudi spiraali ülivõimast stimulatsiooni. Üksinda hullamine ei saaks enam paremaks minna!

Kui varem ostsid naised vibreerivaid sekslelusid, siis nüüd hullutavad meeli üles-alla tõukavad ja samal ajal kliitorit imevad vibraatorid. Sellised vibraatorid imiteerivad kõige paremini mehega seksimist, ent on veelgi paremad. Ükski mees ei suuda penetreerimise ajal keelekat teha. Martinella aga just seda teebki!

Ära lase end Ibiza väikestest mõõtudest ära petta! Ibiza on ülimalt võimas kliitorit imev ja g-punktil vibreeriv seksmasin. Pärast Ibizaga hullamist pead veidikeseks voodisse taastuma jääma.

Ibiza jänkuvibraator on vürtsitatud pöörlevate pärlitega. Lisaks on kogu tema keha pöörlema pandud. Naudi kliitori vibratsiooni ja g-punkti mõnulaineid nii nagu ei kunagi varem!

Ilmad on kehvad ja viiruste hooaeg on täies hoos. Ongi paras aeg tervisepäev võtta ja end orgasmidega dopamiine täis laadida. Üks võrratu orgasm on parim, mis sa oma kehale ja meelele pakkuda saad.

Vallatuid naudinguid!

Sinu

Must Panter

Jaga
Kommentaarid