Mida teha, et sukkpüksid kauem vastu peaksid ja katki ei läheks?

Pese sukkpükse käsitsi. See on kõige tähtsam, kui sa tahad, et nad katki ei läheks ja kaua vastu peaksid. Kui sa tõesti ei viitsi, siis osta vähemalt õrna pesu jaoks mõeldud pesemiskott ja kasuta ainult spetsiaalselt õrna pesu jaoks mõeldud programmi.

Pihusta juukselakki sukkpükstele peale igat pesu. Nii muudad sa sukad tugevamaks ja väldid sukkade katki tegemist. Lase kindlasti sukkadel kuivada enne jalga tõmbamist.

Lõika küüned lühikeseks. Väldi liiga pikki küüsi, mis võivad su sukkpükstele saatuslikuks saada. Samuti ole ettevaatlik sõrmustega, mis võivad samuti sukasilmad jooksma panna. Ja muidugi väldi sukkpükste katsumist päeva jooksul.

Hoia sukkpüksi külmas. Nii imelik, kui see ka ei tundu, aga nii see on: pannes uued sukkpüksid sügavkülma, muudad sa sukasilmad tugevamaks ja vastupidavamaks. Selle jaoks niisuta sukapükse ja pane nad 24 tunniks sügavkülma - lihtne ja tõhus nipp.

Ole kingadega ettevaatlik. Mõned kingad kohe teevad auke sukakandadesse. Või siis lukuga saapad! Ja kontsad, mis jalgu ristates võivad sukkpüksid katki teha.