Karen jagab oma TikToki kanalil seksi- ja suhtenõu 60+ inimestele ja ühes oma hiljutises videos jagas ta soovitusi, miks tasub kaaluda vanema naisega kohtamas käimist.

Videos tõi ta välja viis punkti, miks vanemaid naisi ei tasuks iseenesestmõistetavatena võtta, vaid neid tuleks hoopis osata hinnata. „Vanemad naised ei mängi mänge, nad on enesekindlad, neil ei ole kohustusi, nad on iseseisvad ja nad on voodis head,“ jagas Karen.

Tema jälgijate arvamused jagunesid video all pooleks, sest oli nii neid, kes nõustusid, kui ka teisi, kes olid kindlad, et vanemate naistega kohtamas käimine võib olla täpselt sama väljakutsuv, kui noorematega.

„Neid asju võid sa endale öelda. Minu kogemuse järgi on vanemate naistega kohtamas käimisel täpselt sama palju tõuse ja mõõnasid, kui nooremategi puhul,“ kommenteeris üks Kareni jälgijatest.

Sellegipoolest arvasid paljud teised, et naise teooria peab paika. „Vanemad naised on parimad,“ kirjutas üks jälgijatest. „Ma võin ausalt öelda, et 80% minu pruutidest, ja mu viimane abikaasa, on olnud minust vanemad. Nad on lihtsalt parimad!“

Üks eriti julge kommenteerija uuris, kas Karen oleks valmis oma väiteid kinnitama. „Mulle meeldiks neid väiteid sinuga proovida… Mis sa arvad?“ kirjutas ta kommentaariks.

Karen ei ole ainus cougar-naine sotsiaalmeedias, kes uhkusega oma kogemusi nooremate meestega kohtamas käimistest jagab. Ent vaatamata sotsiaalmeedia arvamustele, tuleb aru saada, et kõik sõltub siiski konkreetsest inimesest, mitte niivõrd vanusest.